Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KornelaAa

rada na zniszczone włosy

Polecane posty

Gość KornelaAa

Powiedzcie mi kochane jak uratowałyście swoje suche, łamliwe, zniszczone włosy. Jakich odżywek użyłyście po których widziałyście rezultat??? a może jakieś witaminy??

Gość gość
olej lniany, polecam pare razy w tyg ;)

Gość gość
Obciąć, żadne odżywki, olejki nie uratują zniszczonych włosów

Gość gość
nakladam go przed myciem, nie tylko na koncowki bardziej tak od polowy, zawijam w folie albo zakladam worek :D zawijam w recznik i przynajmniej z godzine tak smigam po domu, potem myje.

Gość ajajajajaja
wejdź na mojakosmetyczka.photoblog.pl i tam poczytaj notki, ja dzięki temu fblowi zmieniłam nawyki i moje włosy naprawdę wyglądają o niebo lepiej ;) pozdrawiam

Gość gość
w sumie powinnas obciac,ale....przestan uzywac szampony z chemia,bo to jeszcze gorsze gowno...lyzka sody,oliwy z oliwek ,sok z cytryny

Gość gość
odstawić gówniane kosmetyki drogeryjne nauczyć się czytać składy kosmetyków unikać kosmetyków z alkoholem (bo wysusza włosy) wiele serum które mają naprawiac włosy zawiera alkohol lub jedwab który jeszcze bardziej wysusza to samo z silikonami, pokrywają włos warstwą która daje połysk a pod spodem włos coraz bardziej przesuszony olejowanie włosów plus zmywanie łagodnymi szamponami bez silikonów

Gość gość
zniszczone włosy należy obciąć i dbać o te, które zniszczone nie są. Jeśli są mocno zniszczone to nic z nimi nie zrobisz, efekty będą niewielkie. Lepiej mieć krótsze, zadbane włosy niż upierać się na długą szopę.

Gość gość
zniszczone włosy należy obciąć i dbać o te, które zniszczone nie są. Jeśli są mocno zniszczone to nic z nimi nie zrobisz, efekty będą kiepskie. Lepiej mieć krótsze, zadbane włosy niż upierać się na długą szopę.