Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MoNiKa98

Chcę mieć dzidziusia

Polecane posty

Gość MoNiKa98

Hej!! Pewnie nie ja jedna marze o dziecku :) Mam 24 lata, narzeczonego od roku ale wcześniej byłam z Nim przez 5 lat... Więc to dojrzały związek, kupiliśmy mieszkanie, On ma dobrą prace ja dorabiam jako stażystka... Planujemy ślub za 2 lata, ale ja już chce mieć dziecko, nie biorę antykoncepcji od 2 lat, bardzo często się kochamy ale moje Kochanie potrafi się tak kontrolować że nie dochodzi we mnie nawet jak się kochamy przez godzinę lub dłużej :( jakkolwiek Go namawiam, jakkolwiek mówię że mi na tym zależy to do Niego nie dociera... chce być młodą mamą. Jak przemówić Mu do rozsądku? Powiedzcie czy Wy też tak miałyście? Co najważniejsze czy się doczekałyście?

Gość gapkka
bo do tanga tzreba dwojga nie zmuszaj wczuj sie w jego sytuacje! jakby on ciebie zmuszal i namawial, na wszytsko przyjdzie czas a takie rzeczy to nie kupno nowego TV tylko odpowiedzialnosc na cale zycie daj czlwoiekowi dorosnac!

Gość gość
Nie zmusisz go do niczego. Poczekaj,aż do tego dojrzeje, bo potem bedzie miał ci za złe.

Gość gość
Ale po ci teraz dziecko ? Jak on woli zostać tata po ślubie .

Gość gość
sa kup w sklepie ,tam sa dzidziusie .

Gość gość
kup sobie lale

Gość MoNiKa98
Nie kupie sobie "lali" bo z niej wyrosłam :p Ale przemyśle wasze rady :) Dzięki... chociaż ciężko zrezygnować z marzenia chociażby na te 2 lata... :/

Gość gość
co za glupi tekst "jak przemowic mu do rozsadku?" rozsadkiem dla niego jest nieposiadanie dziecka w tej chwili. a zmusic nikogo nie mozna.