Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Żenada1234

Prezerwatywa na widoku

Polecane posty

Gość Żenada1234

Witam. Piszę na tym forum ponieważ nie mogę sobie poradzić z dosyć żenującym problemem nurtującym mnie i mojego chłopaka. Mamy po 20 lat i tak się niefortunnie składa, że pomieszkujemy jeszcze z rodzicami. Niedawno mój chłopak i ja kochaliśmy się w domu moich rodziców pod ich nieobecność. Pech chciał, że po wszystkim zostawiliśmy pełną prezerwatywę na szafce w przedpokoju koło drzwi wejściowych, żeby nie zapomnieć jej wyrzucić gdy wyjdziemy na spacer i... akurat wtedy weszli moi rodzice. Moja mama z miną pełną dezaprobaty zapytała mnie czy " przypadkiem nie przesadzamy " po czym odwróciła się do mnie plecami i odeszła naburmuszona. Ojciec zmierzył mnie wzrokiem a ja porwałam dowód zbrodnie i zażenowana uciekłam jak niepyszna. Może doradzicie mi jak się zachować w takiej żenującej sytuacji? Udawać że nic się nie stało czy próbować przeprosić ?

Gość gość
Czemu nie spuściliście jej w toalecie? Bleee pełna prezerwatywa albo mogliścią ja w chusteczkę zawinąc.

Gość gość
Spokojnie czas ich wyleczy,muszą sie przyzwyczajac do tego typu zdarzen,spokojnie nie martw sie bo nie ma czym ;)

Gość Żenada1234
Emm...generalnie była zawinięta w papier toaletowy ale moja mama to rozpakowała... i się zdziwiła.