Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po jakim czasie od rozpoczecia zwiazku slub

Polecane posty

Gość gość

Ja mysle, ze jak znamy sie dlugo np wychowalismy sie na jednym osiedlu, uczylismy w jednej klasie to z rok zwiazku wystarczy. A jak nie znalismy sie to ze 2, 3 lata, jak myslicie? Ogolnie jak spadna rozowe okulary i dalej nam zalezy na tej osobie:)

Gość Dinanka
no ja jeste w zwiazku od ponad tzrech lat, znamy sie ponad 4 i jakos sie na zareczyny nie zanosi a szkoda bo milosc najpiekniejsza jest przynajmniej w moim mniemaniu jak sie jeszcze tak szalenie kcoha ale juz jak napisalas bez rozowych okularow

Gość celliofanka
chyba tak do lat jak sie juz nic nie dzeje to sie zwykle zwiazki rozpadaja neistetyz

Gość gościarrka
No tak, jeśli się kogoś zna. Tak to wolę pochodzić z kimś trochę dłużej, by mieć szansę poznać drugą połówkę. Tylko żeby to znów nie przeciągnęło się do 10 lat, jak w niektórych przypadkach, bo to też nie jest fajne.. :O Ja już w związku jestem 4 lata i nie ma zadnej deklaracji ze str. mojego faceta, co bardz mnie wkurza

Gość gościarrka
Już nie wspomnę , że mamy brać slub - na to trzeba mieć kasę, chociaż ja i tak chciałabym małe :P ale w ogóle nic nie planuje ze mną, spotykamy się jak dzieci z gimnazjum... :O Nie wiem jak długo to zniosę

Gość celliofanka
no my mieszkamy razem od 3 lat w zwiazku od 4 i tez sie nie zanosi :/

Gość gość
ogolnie wydaje mi sie ze majac juz ponad 20lat to 2lata gora wystarcza zeby facet sie zadeklarowal. u mnie minely 3,5roku i nic,to chyba poprostu nie to....

Gość pisalamwyzej3i5rokuzwiazku
tez mieszkamy razem,wlasciwie od poczatku. niby mowi ze chce byc ze mna,miec dzieci etc,ale jakos prawdziwej deklaracji nie ma. Ile macie lat? my 24

Gość gość
Ja znam ludzi, którzy po 8 tygodniach znajomości wzięli ślub i zamieszkali razem. Teraz leci im piaty rok i wszystko między nimi w porządku, widać, że są szczęśliwi.

Gość trala la la la la
6 rok razem, mamy po 23 i 24 lata, póki co cisza.

Gość gościarrka
Mój własnie nie myśli o tym by zamieszkać razem ani nic.. Mamy do siebie dość daleko, widujemy się tylko co 2 tygodnie. Wczesniej chwilę mieszkalismy razem , ale wyprowadzil się do rodzinnego miasta ze względu na pracę. Niby mówi, że chce ślubu, dzieci, ale pięknie mówić każdy potrafi. Jak mowiłam nie zmuszam go do ślubu, ale przydałby się jakiś krok do przodu, zacząć w koncu dorosłe życie... Mamy po 25 lat

Gość gościarrka
Moi rodzice wzięli ślub po pół roku znajomości i są ze sobą do dziś, szczęśliwi ! a mój związek zaczyna mnie już denerowować

Gość gość
Mysle, ze rok jak sie znamy dlugo, ze 2, 3 lata jak sie nie znalismy wczesniej ;) racja?