Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pomocy

Polecane posty

Gość gość

Czy mogłaby mi któraś z was ułożyć jadłospis diety 500 lub 1000 kalorii ? najlepiej 5 posiłków. Tylko proszę o uwzględnienie tego,że wstaję bardzo wcześnie i co najwyżej o 6 muszę zjeść pierwszy posiłek ;/ tylko mnie nie krytykujcie prosze

Gość gość
Fane przepisy i dobra dieta jest tu: http :// slim-style. blogspot. com/ 2013/07/moja-wasna-dieta-sprawdzona-i-skuteczna . html POLECAM :) Osobiście na niej jestem

Gość gość
tylko wejsc w nie go nie moge

Gość gość
ja tez nie moge wejsc tam

Gość gość
zlikwidujcie spacje, wklejcie w pasek i bedzie:)

Gość gość
I dzien 960 kal ? 250 g truskawki + pomarancz 150 kal ? Jajko + 100 g szynki z indyka 180 kal ? 250 g Truskawki + orzechy 200 kal ? Krewetki+ogorek+pomidor+ Salata 200kal ? 500 g truskawki+pomarańcz 200 kal ? Grejpfrut 100kal II dzien 1050 kal ? 2 sliwki+ 250 g truskawki 220kal ? Jajecznica (2 jajka)+50 g szynki z indyka 250kal ? Buraki z cebula 200 kal ? Fasola zielona i kurczak 150 kal ? Jajko+szynka z indyka 180 kal ? Cebula+ogorek +pomidor 50kal III dzien 1000 kal ? Salatka z tuńczyka (tuńczyk w sosie wlasnym ,por,troszke majonezu light)+jajko 200kal ? 250 g truskawki +pomarańcz 150kal ? Kurczak+buraki z cebula 250 kal ? Serek wiejski light +szynka z indyka 200 kal ? Fasola zielona +kurczak 150 kal ? Ogorek+pomidor+cebula 50kal IV dzien 950 kal ? 250g truskawki+pomarańcz 150kal ? Kurczak +fasola 150 kal ? Jajko +szynka z indyka 200 kal ? Buraki z cebula 200kal ? Cebula,pomidor,ogorek 50kal ? Salatka z indyka +jajko 200kal V dzien 780 kal ? Jajko +szynka z indyka 180 kal ? Serek wiejski light +pomidor 100kal ? Kurczak i fasola 150kal ? Orzechy 100kal ? Salatka tuńczyk +jajko 200kal ? Ogorek,cebula pomidor 50 kal VI dzien 1160 kal ? Jajecznica (2 jajka)+pomidor+szynka z indyka +pomidor 350ka ? Jajko + szynka z indyka 180kal ? Salatka z tuńczyka+jajko 200kal ? Cebula,ogorek,pomidor 50kal ? Kurczak +plaster sera light 200kal ? Jajko+ szynka z indyka 180kal VII dzien 1000kal ? Cebula,ogorek,pomidor 50kal ? Salatka z tuńczyka+jajko 200kal ? Kurczak +plaster sera light 200kal ? Buraki z cebula 200kal ? Krewetki +fasola 300kal ? Cebula,ogorek,pomidor 50kal VIII dzien 980 kal ? Buraki z cebula 150kal ? Kurczak +ser light 200kal ? Cebula,ogorek,pomidor 50kal ? Salatka z tuńczyka +jajko 200kal ? Salatka z tuńczyka +jajko 200kal ? Jajko + szynka z indyka 180 kal IX dzien 1000kal ? Jajecznica (2 jajka)+pomarańcz 250 kal ? Cebula,ogorek,pomidor 50kal ? Kurczak + ser light 200kal ? Salatka z tuńczyka +jajko 200kal ? Cebula,ogorek,pomidor 50kal ? Krewetki +jajko 250 kal X dzien 1050 kal ? Jajecznica (2 jajka)+szynka 250 kal ? Kurczak+ser light 200kal ? Cebula,ogorek,pomidor 50kal ? Buraki z cebula 200kal ? Salatka z tuńczyka+jajko 200kal ? Jajko+orzechy 150kal

Gość gość
dieta fajna a le ja nie zjem krewetek

Gość Olcia Dubicka
I po co taka głodówka, szybko się przekonasz że to nie ta droga i nie liczy się ilośc kalorii a jakość kalorii :) Mi kobieta u której zajmuję się potomkami zachwalała tabletki odchudzające Forever Slim, dostałam od niej jedno opakowanie w podarunku a też można je dostać na allegro. Jako że najlepiej jest brać je 3 miesiące zaopatrzyłam się w 3 opakowania w zniżonej cenie. Oprócz tego zaraziła mnie zdrowym odżywianiem. I tak po miesiącu straciłam 9 pierwszych kilogramów ;) A z ruchu to tyle co spacery z potomkami którymi się zajmuję i w piaskownicy ;) Poprzednio byłam tylko na odpowiedniej diecie ale wcześniej nie było takich rezultatów ;) Postanowiłam spróbować po tym jak dowiedziałam się że preparaty zostały zbadane przez najwyższego inspektora sanitarnego i zaakceptowane do sprzedaży w Polsce co ręczy ich pewność a to jest istotne i nie każdy podobny preparat przeszedł takie badania co umieszcza ich w niepewności pod kontem bezpieczeństwa. Skład to tylko naturalne składniki co dodatkowo zwiększa bezpieczeństwo