Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bgvdftg

zerwałybyście gdyby wasz facet wchodził na tą stronę

Polecane posty

Gość bgvdftg

zobaczyłam w przeglądarce że mój facet prawie co dzięń wchodzi do szołap (wpisuje po polsku bo inaczej blokuje temat :o) ! Tam laski się rozbierają i robią specjalne pokazy za kase dla tych którzy zapłacą ! Nie mieszkamy razem, byłam u niego wczoraj i jak wyszedł z pokoju przeglądnęłam jego historię w komputerze!

Gość gość
bez namysłu kopa w doopę i ze schodów

Gość bgvdftg
tak go kocham boże nie wierze że to taki d****arz

Gość gość
sprobuj ty mu zrobic przedstawienie rozbierz sie zatancz i za jakis czas sprawdz czy nadal tam wchodzi moze mu tego brakuje. jesli nie przestanie goń to w pierony

Gość gość
hmm, ale faceci tacy są. no co zrobisz? seks, gołe d**y, cycki, to ich świat. z czym chcesz walczyć?

Gość bgvdftg
nie będę przed nim tańczyc nie lubię tego. Jestem atrakcyjna, ma seks zawsze jak się widzimy, robie mu loda przez godzinę on nie zajmuje sie mna prawie w ogóle ! Mówi że kocha mnie nad zycie a siedzi k***a na jakiś kamerkach i pewnie płaci za pokaz jakiś d****om. Nic mu nie powiedziałam o tym że wiem, dziś będę tam siedzieć pół nocy i zobaczę czy może włącza kamerke i tam się pokazuje albo może po nicku go poznam, chce go złapac na gorącym uczynku i wysłać mu smsa że o wszystkim wiem ale to się i tak pewnie nie uda.

Gość gość
ja sama tam wchodziłam jak byłą afera z Kowalską :D