Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

stare BMW czy warto kupić

Polecane posty

Gość gość

znajomy mnie przekonuje, że bmw z lat 90 tych to dobre samochody

Gość gość
dobre jak nie zajechane. ale takich bmw z lat 90 nie zajechanych to ok 2% wszystkich na świecie, reszta to rzęchy po turkach, arabach i innych Polakach.

Gość boy30
nie warto stara buma to szajs

Gość gość
Kup sobie alfe 166 v6 2.5 lub 3.0 ale w manualu.mam taka i jest z***biaszcza

Gość gość
a jak Ci się ta alfa sprawuje. Drogie są części.

Gość gość
bejca z 1989 roku 2,8 litra z silnikiem rotary na szprycy 192 ps jest super ale droga

Gość gość
dziewczyny lubią alfy

Gość gość
moioj sasiad ma BMW 3 litry z 1990 roku przebieg 890.000 km bez remontu na gazie i super jezdzi

Gość gość
1990 r 2.8 litra jest fajna i ma pelny wtrysk a na gazie chodzi swietnie a pali 10-12 litrow gazu

Gość gość
interesuje mnie e34 520i - czy warto? Nie zależy mi na osiągach, chce aby była to rzędówka.

Gość kocur29
bumy są bardzo ładne, tylko drogie w serwisowaniu.

Gość gość
BMW zlat 90tych????????? Boze, toż to stre auto. Kup sobie coś mniej leciwego.

Gość gość
a co można można kupić dużego do 8 tyś.

Gość gość
Jakbys mial przynajmneij 18 tys, to bym ci sprzadal moje bmw e39 2003 rok. navi tv, skora, piekny kolor tytan metalic, czarne wnetrze, 96 tys mil, 2.5 litra, jezdzi jak nowa.

Gość gość
e39 jest fajna. Tylko słyszałem ze blacha już nie ta co w e34. Poza tym inny jest dzwięk silnika. Wiem bo jeździłem 525 e34 i 528 e39

Gość Haneczkaaaa
mi osobiście mardziej od BMW podoba się suzuki subaru w kolorze chabrowym

Gość gość
najlepsze sa młode mercedesy i audi w dieslu zwłaszcza te z niemiec z przebiegami rzędu 500 tys.

Gość gość
Nie no wszystkich cen nie znam,bo własnie potrzebowałem tylko tej konkretnej rzeczy do naprawy,ale napisze na priv to co wiem i porównamy tak na wszelki wypadek.Tak czy inaczej zawsze wychodzi taniej niz w ASO jesli chodzi o naprawy.

Gość kampociak
Jeśli już to kilkuletie, zobacz - http://www.premiumselect.pl/bmw.html Stary samochód może być awaryjny, a części do BMW tanie są . Lepszym pomysłem będzie auto kilkuletnie, z małym przebiegiem, w dobrym stanie technicznym. Wtedy w zasadzie nie ma ryzyka, że coś będzie nie tak.

Gość gość
Oj nie raz u nich byłem, miło, czysto na czas no i taniej duuuuużo niż w Niemczech gdzie długo mieszkałem. Polecam ja jestem zadowolona

Gość gość
gość 2013.09.13 Miałem kiedyś Alfę 164 z silnikiem 3.0 V6 nie źle to z***********o

Gość gość
Niemczech gdzie długo mieszkałem. Polecam ja jestem zadowolona X Się zdecyduj :o

Gość gość
BMW to auto dla dresów. Ja uznaję tylko Mercedesa ew. Volvo. To jest klasa.

I dobrze Cię przekonuje! Popatrz sobie na ogłoszenia na portalach aukcyjnych. Ładne BMW E36 w oryginalnym M-Pakiecie to wydatek rzędu kilkunastu tysięcy złotych a najlepsze roczniki są z lat 95-98. Jak kupisz to się przekonasz, że nie będziesz narzekać. Dobre zawieszenie, napęd na tył (jak nauczysz się jeździć z napędem na tył to już z niego w życiu nie zrezygnujesz) i dobrej jakości podzespoły. Ja teraz mam nową Beemkę serii 5 z 3litrowym silnikiem Diesla. Kupiłem bezpośrednio u dealera z Bawaria Motors w Warszawie. Służy mi dobrze, ale E36 dalej stoi w garażu i nie mam zamiaru jej sprzedawać.

Gość jurek516
Myślę że zakup starego BMW to nie jest dobry pomysł. Lepiej zdecydować się na nowy, unikniemy w ten sposób 'ukrytych wad' samochodu używanego. Ja swoje BMW kupiłem w Bawaria Motors w Warszawie, sprawdzony dealer z długim stażem i profesjonalnym podejściem do klienta. Warto.

Gość gość
chyba was posralo. kupic uzywane BMW to od razu odloz 3 razy tyle na naprawe. Bedziesz wkladal ciagle kase w ten szrot. To bardzo zly pomysl. A BMW "niemiec plakal jak sprzedawal" to najgorszy szrot zajezdzony i bity.

Gość gość
warto kupic bmw, tylko takie na ktore nas stać. Naprawy są może drogie, ale dobre części muszą swoje kosztować.Nie żałuję żadnej złotówki którą wsadziłem w swoje auto.Ponadczasowe systemy bezpieczeństwa oraz precyzja prowadzenia są warte tych pieniędzy. Warto kupić np e46

Gość Tyro
chce kupić auto z rocznika 2005- lub młodsze. Jak mówicie warto dac za e90 sedan skory,navi itd. za 20 tyś, motor 2,5 benzyna 218km z 2005roku, czy moze lepiej kupic peugeot 307 pelny servis skory, navi itd. 1.6 hdi 110km 2007 rok, za 13 tysiecy ? Chodzi mi o to ze za 7 tysiecy mniej kupie auto z podobnym wyposazeniem nawet 2 lata mlodsze i mam pytanie czy to ma sens? Podoba mi się e90 ale nie mowie że ja kupie odrazu bo trochę rozsądku w głowie mam, tylko proszę o wypowiedz najlepiej osoby, które miały styczność z tą marką lub podobnym wyborem.

Gość gość
Oj nie raz u nich byłem, miło, czysto na czas no i taniej duuuuużo niż w Niemczech gdzie długo mieszkałem. Polecam ja jestem zadowolona

Gość Ebernad
Powiem tak, BMW to jednak marka i nawet starsze samochody są godne polecenia. Też zdecydowałem się na używany, ok, bardzo młody, bo dwuletni. Kupiłem w salonie Bawaria Motors BMW, w Katowicach - wiem, że samochód jest sprawny, nie będę miał z nim żadnych "niespodzianek", bo przy sprzedaży używanych samochodów otrzymuje się całą dokumentację z historią pojazdu, zresztą każdy samochód jest sprawdzony w każdym calu, sprawny. I też zamierzam jeździć nim naprawdę kilka ładnych lat.