Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ksjfjdfsfmk

Bardzo grube nogi

Polecane posty

Gość ksjfjdfsfmk

Witam, mój problem to ogromnie grube nogi. Mam 173 cm i od pasa w górę mam bardzo ładną sylwetkę, płaski brzuch i 63 cm w talii jednak moje biodra, uda to jakiś koszmar, a najgorsze są łydki. Wygląda to nienajlepiej :/. Nie narzekam na grak ruchu, kiedyś ćwiczyłam taniec, mam mięśnie na brzuchu i nogi tez są dosyc zbite. Dużo chodzę i próbowałam już wieelu ćwiczen, jednak nic nie pomaga. Czy macie jakieś sprawdzone sposoby, które mogłyby mi pomóc? bo naprawdę nie wiem juz co zrobić.

Gość gość
trochę to dziwne, ze skupiłaś się na tym, że masz fajną górę, nawet podałaś ilość cm w talii i wzrost, a ani słowa o tym ile masz cm w udzie i w łydce

Gość gość
Tez tak miałam niestety. Mam 174cm wzrostu, w pasie 65 cm, w biodrach 95cm, a uda do góry 58-59cm. Teraz mam 51cm, jestem po 8 zabiegach liposukcji ultradzwiekowej.

Gość Figaretka
vela shape albo jakies zabiegi z ultradzwiekami, ja robie na takie wlasnie nogi teraz zabiegi w krakowie w klinice laime, efekty idą po mału ale idą, spadlo mi narazie po 4 cm w udzie przez 3 tygodnie, pozniej zaczynam łydki