Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mogę być w ciąży

Polecane posty

Gość gość

Witam. Ostatnim razem, tj. 2.08 dostałam okres. Kochałam się z chłopakiem 14.08, czyli w dni płodne z zabezpieczeniem (Durex Extra Safe). Sprawdziliśmy potem i nic nie "leciało" z niej ;). Ostatnio czekałam na okres i dostałam go po 3 dniach spóźnienia 2.09. 1.09 miałam lekkie brązowe plamienie (czasem zdarza mi się przed okresem). Okres trwał około 6 dni, co było dziwne, bo przeważnie trwa dłużej, zwłaszcza jeśli używam tamponów, a używałam non stop, bo byłam na wakacjach. Dlatego zastanawiam się, czy nie pomyliłam plamienia implantacyjnego z okresem... Zużyłam jakoś 12 tamponów na cały rzekomy okres. Początkowo musiałam je zmieniać często, potem już mniej, jak to zazwyczaj bywa. Jaka jest szansa, że to jednak było plamienie? Czy po prostu już wariuję, że jestem w ciąży? Zrobiłam test wczoraj, ale nie jestem pewna, czy zrobiłam go dobrze, bo cała się trzęsłam. Proszę o pomoc :(

Gość gość
Zawsze jak jest bzykanie to jest ciąża.Gumki umie sprawdzić tylko zakład wulkanizacyjny

Gość gość
Jakby zawsze po seksie była ciąża, to byłoby nas znaczenie więcej. Brawo.

Gość gość
jak miałaś miesiączkę, to nie jesteś w żadnej ciąży

Gość gość
Masz szanse zrobić skrawanie

Gość gość
Dziecko, zaczekaj z seksem aż dorośniesz. Plamienie implantacyjne nie trwa 6 dni.