redweed 0 Napisano Wrzesień 13, 2013 Witam. Szukam dobrego ginekologa w Toruniu z dobrze wyposażonym gabinetem. Mam prawdopodobnie problem z PCO, kiedyś lekarz stwierdził, że mam liczne pęcherze na jajnikach i kazał brać tabletki anty. Niestety nie podpasowały mi i po 2 miesiącach odłożyłam. Chodzę do pewnej Pani ginekolog na NFZ, ale niestety jedynie badanie jakie mi zrobiła to USG przez brzuch z pełnym pęcherzem. Przepisała mi luteinę na wywołanie okresu. Dodam, że jestem dziewicą, mam 18lat, a chciałabym, aby badanie nie było bolesne, wizyta przyjemna, a mój problem rozwiązany. Na pewno jest wiele podobnych tematów na forum, ale szukam specjalisty w badaniu schorzeń ginekologicznych. Wszędzie tylko widzę opinie jak dany lekarz prowadzi ciążę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 13, 2013 stankiewicz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 13, 2013 podbijam ^^ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach