Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość idk

nieregularne miesiączki

Polecane posty

Gość idk

Witam wszystkich, otóż zmagam się z problemem nieregularnych miesiączek. Cykle są różnej długości : sierpien 2012 - 29 dni wrzesien 2012- 39 dni pazdziernik 26 dni listopad 45 dni w grudniu nie wystapiła styczen - 26 dni luty 48 marzec 31 kwiecien 25 maj 39 czerwiec 40 i ostatnia miesiaczka pojawila sie 2 sierpnia. pod koniec lipca wyjechałam za granice wiec okres spoznial mi sie ok.2 tyg. owulacja przesuneła mi się ale nie jestem pewna czy była to typowa sluz był biały rozciągliwy , miałam uczucie mokrości , piersi były obrzmiałe i bolały, teraz są normalnej wielkości bolą troche po bokach, sluz od jakiegos tygodnia z bialego zmniejszał swoja ilosc , na przemian byly rozciagliwy jak bialko jaja kurzego innym razem tylko gesty, jeszcze innym bylo sucho ale mialam wrazenie ze okres sie zaczal, obecnie mam sucho w pochwie ale uczuci mokrosci pozostalo na bieliznie jest bialy , mętny sluz ktorego nie jest zbyt duzo . mierzylam temperature rano od jakiegos tygodnia ciagle wynosi 36.6 czasami bylo 36.5 wczoraj 36.7 ale dzisiaj znowu 36.6 , pojawiaja sie wypryski na twarzy , boli mnie kręgosłup . warto zaznaczyc ze miesiączki trwaja ok 11 dni. nie sa zbyt obfite i bolesne . po ostatniej miesiaczce wspolzylam kilka razy. w ostatnim dniu okresu w zabezpieczeniu partner nie skonczyl we mnie, 3 dni po okresie bez zabezpieczenia partner nie skonczyl we mnie , 7 dni po miesiaczce rowniez w zabezpieczeniu jednak martwie sie gdyz po dojsciu , partner umyl czlonka woda i zalozyl nowa prezerwatywe, moze to glupie ale boje sie ze na jego rekach mogl przez wode przenies sperme ktora zmyl z penisa na nowa prezerwatywe ale byla ona sucha wiec mysle ze male jest prawdopodobienstwo ciazy prawda? nie moge miec w tej chwili dziecka, czy powinnam udac sie do lekarza przez tak duza nieregularnosc cykli i czy istnieje mozliwosc zaplodnienia ? prosze o powazne odpowiedzi.

Gość idk
odpowie ktos ?

Gość gość
idz do lekarza

Gość idk
a czy jest jakas mozliwosc przyspieszenia miesiaczki?...