Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Podatki podyplomowo czy jest sens

Polecane posty

Gość gość

Mam możliwość zrobić studia podyplomowe z podatków. Kończę teraz zarządzanie i żeby nie iść później na bezrobocie, zrobiłam już rachunkowość podyplomowo. Ale co do tych podatków nie jestem przekonana? Co sądzicie?

Gość hermionaona
jak ten kierunek się nazywa dokładnie?

Gość gość
no właśnie nazywa się po prostu "podatki".

Gość hermionaona
nigdy o takim nie słyszałam. Co Ci dają takie studia? Jakie uprawnienia?

Gość gość
no właśnie pewnie żadnych uprawnień, radcą podatkowym po tym raczej się nie zostaje. Chyba tylko po to żeby wpisać sobie do CV. Więc chyba nie ma sensu?

Gość hermionaona
dlaczego nie zrobiłaś od razu studiów podyplomowych rachunkowość i podatki albo prawo podatkowe

Gość gość
nie miałam takich do wyboru jak "rachunkowość i podatki". A prawo podatkowe i podatki to nie to samo?

Gość hermionaona
nie, nie to samo. Jeśli chcesz zrobić kolejne studia podyplomowe, to wybierz takie, które dałyby Ci inne uprawnienia, bo te Twoje podatki to powielanie.

Gość gość
a z jakiej dziedziny byś np. proponowała skoro to powielanie?

Gość gość
zarządzanie projektami, pedagogikę nauczycielską, zarządzanie w służbie zdrowia. Nie wiem gdzie wyobrażasz sobie pracę, to Ty musisz wiedzieć

Gość hermionaona
bardzo modne ostatnio jest zarządzanie kulturą, zasobami ludzkimi. Wybierz jakiś cel, gdzie chciałabyś pracować w przyszłości i pod tym kątem szukaj podyplomówki

Gość gość
no właśnie co z tego, że wymyśle sobie cel, jak wszędzie bezrobocie. Chciałabym coś takiego co zwiększy moje szanse na pracę. Mogę wybierać wśród takich podyplomowych -Administracja -Aplikacje internetowe i mobilne -Lean Management -Negocjacje i mediacje -Podatki -Psychologia Zarządzania -Public Relations i Zarządzanie Kryzysami -SAP -Studia menadżerskie -Zamówienia publiczne -Zarządzanie i promocja w oświacie -Zarządzanie projektem -Zarządzanie Zasobami ludzkimi

Gość hermionaona
może zamiast kolejnej podyplomówki zacznij szukać pracy. Będziesz wiedziała jakie jest zapotrzebowanie na Twoim rynku pracy.

Gość Małgorzata  Wieczorek
Witam, Poruszona została tu istotna kwestia - wyboru kierunku, który podniesie atrakcyjność CV, zwiększając tym samym szanse na lepszą pracę. Jeżeli podtrzymuje Pani chęć studiowania, gorąco zachęcam do zapoznania z listą takich kierunków, dostępnych podyplomowo na naszej uczelni http://www.wsb.pl/kandydaci/studia-podyplomowe/kierunki-podyplomowe. Zachęcam także do zadawania pytań w przypadku wątpliwości. Nadmieniam, że końca października wpisowe to jedyne 150 zł. Pozdrawiam, Małgorzata Wieczorek Online Ekspert WSB