Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciąża a brak ochoty na sex z obu stron

Polecane posty

Gość gość

Moja żona jest aktualnie w ciąży. Mamy już za sobą jedno poronienie i teraz chuchamy i dmuchamy na obecna by wszystko było ok. Żonie spadło libido i choć przed ciążą kochaliśmy się często i z fantazją to teraz jest z tym kiepsko. Często się do żony przymilam by co nieco miedzy nami sie pojawiło choć rzadko ostatnio daje to efekty bo żona nie chce. Przyzwyczaiłem sie do tego i teraz rzadko próbuje ja pobudzić o co ona ma do mnie pretensję a ja poprostu nie chce byc ciagle odrzucany. Kocham ją a ona mnie.

Gość gość
nie dziw się jestem w 7 tyg i mam dokładnie to samo, ogólnie lubie sex z mężem jednak teraz moje libido kompletnie spadło, hormonki, i dochodzi złe samopoczucie, poprostu kładę sie i zasypiam, i niech mnie nikt nie dotyka, nie martw się jednak wszystko z czasem wróci do normy, jeszcze jest też taki okres po porodzie, wiem to bo juz jestem mamą i przez to przechodziłam, fizjologia

Gość gość
tylko że żona ma mi za złe że jej nie dotykam a kiedy to robie to każe mi przestać. nawet nie ma pieszczot z jej strony.

Gość gość
czyli nie jestem sama,przed ciaza lubilam sex ,sama sie go domagalam ,a teraz?teraz domagam sie go chyba z przyzywczajenia ,bo ochoty specjalnie nie mam

Gość gość
powiedz o tym zonie ,o tym co nam tutaj.

Gość gość
dla mnie jest to straszne - czuje się nieatrakcyjny dla niej. nawet zacząłem samemu czasem sie zaspokajać by nie zwariowac....

Gość gość
rozmawialismy wielokrotnie o obu nas to boli że jest jak jest

Gość gość
czy ktos tez tak miał?