Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

uczulenie pomocy

Polecane posty

Gość gość

Witam, blagam pomozcie mi! Kupilam ostatnio zel do twarzy w rossmanie Synergen klarendes wasch- gel mischhaut fruity flirt, umylam nim twarz, wyskoczylo mi strasznie duzo pryszczy, mam czerwona, piekaca i swedzaca twarz :( pomozcie, co moze mi na to pomoc nie wiem co mam zrobic :( czy to moze byc uczulenie na kwasy owocowe, ktore ten zel ma?

Gość tak moze byc
jak masz swedzaca skore to idz do najblizszej przychodni na dyzur niech ci dadza cos przeciwalergicznego i tyle

Gość gość
a czy wapno do picia moze pomoc?

Gość gość
pij wapno. jak nie pojdziesz do lekarza to kup amertil tabletki na alergie.

Gość gość
do lekarza raczej nie pojde bo sa dlugie kolejki a prywatnie mnie nie stac :( dostalam dzis w aptece krem mediderm na luszczyce, egzeme i atopowe zapalenie skory moze to pomoze? I oczywiscie pije wapno

Gość gość
boze, wapno i wapno. tak sie sklada ze wapno przy alergii gowno daje. kup sobie w aptece cokolwiek z cetyryzyną lub loratadyną nie ma znaczenia cena, cos najtanszego, chociaz na egzeme wydaje mi sie ze cetyryzyna lepiej dziala (przynajmniej u mnie). a wapno to sobie mozna pic, ale to nie pomaga w alergii.

Gość gość
a jesli chodzi o nagle przypadki (a to takim jest) to sa dyzury i przyjmuja od razu, a ze czasem trzeba poczekac w kolejce i ze 2h... no coz, Polska.