Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Maz i jego rodzina ciagle wywieraja na mnie presje pojscia do pracy

Polecane posty

Gość gość

Witam. Do tej pory ciagle pracowalam, w sumie odkad sie poznalismy z moim mezem. Rok temu zaszlam w ciaze i urodzilam coreczke, mialam umowe na czas okreslony. Maz wiedzial ze w maju konczy mi sie macierzynski i ze na wrzesien (jestem nauczycielem) bede szukala pracy. Niestety nie znalazlam i w sumie stwierdzilam ze chcialabym jeszcze z mala posiedziec. NIestety co jakis czas slysze rozne docinki, matka mojego rowniez bardzooooo chcialaby sie mala zajac a mnie cholera bierze :/

Gość gość
no i czego oczekujesz? mamy się umówić na rozmowe z twoim mężem czy teściową?

Gość gość
Chcialam sie wyzalic :/

Gość griczalolaska
to naturalne ze chca..chca kasy..

Gość gość
ile zarabia twoj maz ?

Gość gość
A czego uczysz?

Gość gość
Powiedz, że szukasz pracy, żeby zatrudnić do opieki nad małą nianię. Ja miałam podobnie. Ona po złości to i ja. Nie będzie siedziała z moją córką, bo jej nie lubię i wolę zapłacić obcej kobiecie niż zostawiać dziecko z wredną teściową.

Gość gość
bardzo dobrze, że chcesz pobyć z małą, nic lepszego dziecku nie może się zdarzyć, ale potem jak najszybciej idz do pracy bo o sobie też trzeba pamiętać

Gość gość
nie słuchaj ich dziecko do 3 lat powinno być z mamą jeszcze sie w życiu narobisz

Gość gość
siedź z dzieckiem ile możesz. ja też tak zrobie, bo uważam że to bardzo dobre dla dziecka. a teściowej nigdy nie dam synka do pilnowania. nie mam zaufania, ta baba to brudas i zaraz by spasła małego. nigdy teściowej dzieci, nigdy.

Gość wifigdańsk
to małą ma rok,jak zrozumialam? czy rok temu zaszlas w ciażę? jesli tak-mała miałaby teraz 3 msc. to trochę za mala aby mama szla do pracy.zresztą niewazne-wazne czy TY cchesz isc do pracy-jelsi nie-siedz w domu,niesłuchaj meza tesciowej,to twoje zycie ,oni go za ciebie nie przezyją.to TY kiedys bedziesz załowac ze zostawilas tak wczesnie swoją coreczkę.Boze jak dobrzeze ja meza nie mam i nie musze się użerać z tesciową:)

Gość gość
Jestem matka i uwazam, ze najlepiej dla dziecka jak jeszcze z nim zostaniesz w domu. Ja tez, suchalam docinkow i tez nie raz bylo mi przykro tylko, ze moja tesciowa byla taka ze nie chciala sie zajmowac dzieckiem tylko kazala mi isc do pracy bo ona ma taki kaprys. Wiec nie zaczynalam z nia tematu a jakona zaczynala to mowilam jej, ze na ten temat nie bede z nia rozmawiala i tyle twoja tesciiowa za ciebie zycia nie przezyje wiec jej nie sluchaj. A mezowi powiedz, ze skoro chcial dziecka to sie liczyl ze do pracy odrazu nie pojdziesz. Najlepiej jeszce idz do roboty, po powrocie zajmuj sie domem i dzieckiem a jemu piwo podawaj bo tak sobie faceci zycza.

Gość gość
miej w 4-ech literach gadanie glupiego męża i jego rodziny decydujesz ty co jest dla dziecka najlepsze powiedz wręcz__czy komus to sie to podoba czy nie,dla ciebie dziecko jest najważniejsze i dla niego poświęcasz swój czas i lata pamiętaj,że najwazniejsze sa 3 lata,to w co wyposażysz swoje dziecko,zaprocentuje na cale zycie