Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćautorka

za co siebie podziwiacie

Polecane posty

Gość gośćautorka

hej W myśl zasady "życie nie pieści - pieśćmy się sami" zakładam temat, w którym każdy/a może napisać jakąś cechę lub umiejętność, którą w sobie podziwia, za którą siebie ceni. Mam nadzieję, że wbrew kafeteryjnym zwyczajom uda się ten watek poprowadzić w przyjaznej atmosferze :D zaczynam: Podziwiam siebie bo... wczoraj zawalił mi się świat, wieczór przepłakałam, w nocy myślałam, a rano wstałam z gotowymi rozwiązaniami, które pomogą mi krok po kroku wyjść z tego dołka i już zaczęłam wprowadzać je w życie- zamieniłam problem w wyzwanie.

Gość gość
za ciipkę błyszczącą :)

Gość gośćautorka
hehe... wszystko sie liczy... gratuluje :D

Gość gośćautorka
właśnie.. bo przeciez problemy to część naszego życia. Dobrze jak sie umie je oswoić.

nieskromnie stwierdzę, że po prostu silna jestem. Z jednej strony wydaje mi się, że zawsze mam z górki, a z drugiej często dźwigam innych ludzi. I mam takie samozaparcie, że mułami nie można mnie uciągnąć :)

Gość gość
Ja podziwiam siebie za urodę :classic_cool: i za zdolności humanistyczne :classic_cool:

Gość gośćautorka
Fajnie że podciągasz innych, zdecydowanie warto mieć kogoś, kto w chwili załamki da kopa w d...

Gość snajperka11
Jestem pracowita, zorganizowana :) W wieku 25 lat mam swoją świetnie prosperującą firmę, ciągle się rozwijam a jednocześnie mam czas dla siebie, pasji i męża ;) Ta organizacja czasu wielokrotnie mi życie ratowała :)

Gość gośćautorka
gośc z 20:51 - ładna i mądra... to jeszcze tylko bogactwa barkuje do pełni szczęscia :) Snajperka - podziwiam bo ja jestem kompletnie zdezorganizowana... choc mimo to też rozwinełam dosc dobrze firmę.. ale jesli chodzi o organizacje to mimo coachingu z tego zakresu, wdrażania metody GTD.. nadal czesto cos zawodzi... zwłaszcza teraz jak jest małe dziecko.

Gość podziwiam siebie za siłę
za to, że podniosłam się z dna emocjonalnego, za to, ze jestem niezależna i mam mnóstwo pomysłów, które pomagaja mi prowadzić prężnie firmę i wzbudzają podziw u innych. Poza tym podziwiam siebie za to, ze żaden człowiek nie ma na mnie wpływu, nie jest możliwe manipulowanie mną czy wymuszanie czegoś na mnie, zawsze wiem czego chcę i zawsze dążę do celu chocby najodleglejszego.

Gość gośćautorka
widzę że siła jest naszą najsilniejszą stroną :) a niby słaba płeć...

Gość gość
dziewczyny, no gratuluje wam sukcesow. a co to za firmy prowadzicie, bo ja wszedzie widze, ze nic nie idzie. sama marze o firmie, ale sie boje. zainspirujcie dobra energia:)

Gość gość
podziwiam siebie za to, że mimo mimo mojej choroby afektywnej dwubiegunowej skończyłam studia z wyróżnieniem i znalazłam dobrze płatną pracę, ciężko było i jest, ale nie wolno się poddawać!

Gość prawictwo pospolite125
za to że jestem prawictwem

Gość podziwiam siebie za siłę
ja mam swój gabinet i działam w branży medycznej

Gość prawictwo pospolite125
za to ze jestem mocny , ze potrafilem zrezygnować z łózka ..

Gość gośćautorka
organizacja imprez dla dzieci.. ale w tej branży słaba pora na zaczynanie - konkurencji jest mnóstwo. Trymam sie, bo zaczynałam wiele lat temu i mam wypracowaną markę i poczyniłam inwestycje spore wtedy, kiedy był dobry czas.

Gość gośćautorka
gosc z 21:04 - brawo!!!

Gość snajperka11
Z dwójką znajomych ze studiów założyliśmy studio programistyczne ;)

Gość gość
Ja siebie? Za odwagę i głupotę:) Nikt tego naraz tyle nie zrobił, co ja;)

Gość gość
za to ze wyszlam z bulimii na ktora chorowalam 10 lat i za to ze pomimo ciezkich doswiadczen w domu wyszlam na prosta..( nie w 100 procentach, bo jakies skrzywienie zawsze zostanie), nie stronie od alkoholu, kocham palic, ale uwielbiam siebie za to, ze potrafie sie kontrolowac! i ze jak zaszlam w ciaze to mi niczego nie brakowalo, potrafilam zyc szczesliwie bez moich slabostek:)

Gość gośćautorka
to kolekcjonujesz wrażenia :)

Gość gość
no i maja te bulimie skonczylam studia, wyjechalam za granice, skonczylam kurs na stewardesse, niczego sie nie boje, ejstem odwazna:) choc z drugiej strony baaaardzo niepewna siebie i pena lekow-wiem bardzo sprzeczne postawy, ale taka wlasnie ejstem

Gość gośćautorka
to jestes dzielna.. ja sie też nieraz trzęsę nad pierdołami ale jak trzeba wszystko postawic na jedną kartę to ide w ciemno. Ślabości.. grunt to sobie je uświadamiać... a kazdy ma prawo nie byc idealny.