Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem głupia

Polecane posty

Gość gość

Jestem w 3 lo. Chciałam na maturze zdawać biologie i chemie rozszerzoną. Nigdy orłem z humanistycznych przedmiotów nie byłam. Więc drogą eliminacji zaliczam się do ścisłowców. Od zawsze pasjonowała mnie chemia, biologia, matematyka. Od kilku miesięcy zauważyłam, że nie potrafię rozwiązać prostych rzeczy, które rozwiązywałam z palcem w nosie rok temu. Już nawet podstawa mi nie wchodzi do głowy nie mówiąc o rozszerzeniu. Nie wiem co mam robić....czuje się głupia. Mimo nauki nic to nie daje. Jakby mój mozg olewał sobie wszystko. Próbuje przypominać, robić zadania. I co? NIC, PUSTKA. Miałam ustaloną przyszłość a tak będą kopać rowy. Nawet nie bo pewnie do matury zapomnę jak się wgl podpisywać.....co się dzieje?

Gość gość
Jakby ktoś wyciągnął mi całą wiedzę z głowy w nocy. Czy może to oznaka choroby psychicznej?

Gość gość
Dietę specjalnie zmodyfikowałam już na początku wakacji na zdrowe jedzenie żeby lepiej mi się uczyło. Cały czas jem warzywa i owoce i łykam suple. Niemożliwe żeby stres aż tak na mnie wpłynął. Ostatnio w ramach powtórki poszłam na korki. Siedziałam 2h i za nic nie wiedziałam co z czym, a to nawet podstawy nie były. Mój ojciec ma bardzo duże ubytki w pamięci, ale u niego zaczęło się to po 50. Ja mam 18 i już takie problemy? Czy są jakieś tabletki/ćwiczenia, żeby to wszystko załagodzić?

Gość Lorena1
Są takie tabletki na pamięć, Kupuje się je w aptece bez recepty. Sama ich używam naprawdę działają ;)

Gość gość
Wiesz jaki mają skład? Po jakim czasie działają?

Gość gość
Cały czas myśle o tych korkach. Powiedziałam nauczycielowi, że chce iść na medycynę a tu nie potrafiłam nic. Czułam, że ten nauczyciel ma mnie za "głupiego debila" za przerost formy nad treścią, że mam za duże mniemanie o sobie. W sumie mogę darować sobie studia. Więcej uśmierciłabym ludzi niż wyleczyłą z taką sklerozą....Cały czas boje się iść na następne lekcje. Wszystko co kiedyś lubiłam stało się koszmarem....