Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotny romantyk

Mój dzisiejszy dialog z Pauliną obrazuje jakie są dzisiejsze polki

Polecane posty

Gość samotny romantyk

Paulina: "Zamierzam wyjechać stąd i zarabiać duże pieniądze za granicą. Ostatnio poznałam bardzo przystojnego Belga.." Ja: "Przez takie nastawienie jak twoje coraz trudniej normalnym facetom znaleźć w Polsce partnerkę..." Paulina: "I bardzo dobrze! Polscy faceci to chamy, są wulgarni, nie dbają o nic poza sobą..." Ja: "To czemu umawiasz się z wulgarnymi chamami?" Paulina: "Bo są przystojni" Ja: "To umów się ze mną" Paulina: "Ty nie jesteś przystojny ..." Jak widać dla polskiej kobiety lepszy przystojny facet cham niż mniej przystojny normalny życzliwy wierny osobnik. Patologie które szerzą się w społeczeństwie to wina kobiet które wybierają takich a nie innych partnerów ...

Gość gościówa___
Ogólnie ludzie: kobiety i mężczyźni stawiają przede wszystkim na odpowiedni wygląd. To on jest na pierwszym miejscu. Osobowość człowieka prawie zawsze przegra z superseksownym wyglądem.

nie jest to do końca prawda, jest cała masa superseksownych dziewczyn których bym nie tknął bo źle się prowadzą lub po prostu wkurza mnie ich podejście, brak odpowiedzialności. Problem w tym, że gdybym miał do wyboru superseksowną laskę o badziewnym niepasującym mi charakterze i niezbyt ładną kobietę o idealnym charakterze to na dzisiejszy dzień nie wybrałbym żadnej.

Gość gościówa___
No widzisz. Kurczę, współczuję nieurodziwym kobietom. Co by nie robiły zawsze będą ,,niechcianym towarem".

a z Pauliną motyw jest taki, że ona dobrze się prowadzi, jest mega-seksowna i mamy sporo wspólnych zainteresowań, ale ja jej się nie podobam .. to jest dramat ciągle słuchać o tym że tu czy tam spotkała jakiegoś przystojniaka. Tak bardzo nienawidzę przystojnych facetów że mam ochotę ich wymordować

Gość gościówa___
Tak samo jak Tobie nie podobają się przeciętne, brzydkie, tak samo jej nie podobasz się Ty. Nie zmusisz jej do tego byś się jej podobał. Mi podobało się w zyciu sporo facetów niekoniecznie superprzystojnych, ale ci zazwyczaj nie zwracali na mnie uwagi. I co.

Gość gość
Romantyk, ty tez stawiasz na wygląd...tyle . Nie jesteś lepszy od niej,,,a to, że jej się nie podobasz...cóż:) mierzy Ciebie Twoja miarą

Gość gość
pewnie Romantyk jesteś całkiem mierny i przeciętny...gówniarz pewnie jakich wielu. Czysty jesteś chociaż, myjesz się? Usuwasz brud zza paznokci, używasz perfum?

Gość gość
primo - zmien nicka autorze, bo zakrawa na kpine secundo - o winie kobiety opowiadal juz Adas wpierdalajac jablko, wiec ty nie musisz

Gość gość
Te chłopy k***a potrafią tchórze j****e kobiety oceniać, że materialistki, że takie, że owakie...hehe. Sami k***a jesteście tak żałośni, że hej...

Gość xen
Poznałam kiedyś pewną Paulinę,córkę araba.Wypisz,wymaluj bohaterka tematu.

Gość gościówa___
Ta Paulina przynajmniej szczerze przyznaje, że jej zależy na tym żeby facet był przystojny. Wolałbyś żeby wkręcała jakieś bajki o szlachetnym charakterze i dobrym serduszku? A z Ciebie niby taki wielki romantyk, bo oprócz wielkich cycków i pięknej buźki oczekujesz charakteru niczym u św. Matki Teresy? Ty jesteś wiele wymagający wybredny chłoptaś a nie romantyk.

Gość gość
"nie jest to do końca prawda, jest cała masa superseksownych dziewczyn których bym nie tknął bo źle się prowadzą lub po prostu wkurza mnie ich podejście, brak odpowiedzialności. Problem w tym, że gdybym miał do wyboru superseksowną laskę o badziewnym niepasującym mi charakterze i niezbyt ładną kobietę o idealnym charakterze to na dzisiejszy dzień nie wybrałbym żadnej." Bla, bla, bla .... Nie masz po prostu jaj żeby podejść do takiej superseksownej laski. Nie tknąłbyś bo się ich boisz, ich atrakcyjności i seksualności. Nie wybrałbyś żadnej, bo gorzka prawda jest taka, że nie masz w czym wybierać. :D

Gość gość
Zapomnij o Paulinie, bo ona cię nie chce i to się nie zmieni. Nie łudź się. Jak wyjedzie, to tym lepiej - będzie dalej, to łatwiej zapomnisz.