Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co to kto to PUA

Polecane posty

Gość gość

Czy mozecie mi opowiedziec cos ,zcharakteryzowac taka osobe. Prosze o szczeguły? :)

Gość gość
To nie osoba, tylko nazwa jednej z popularnych szkół uwodzenia, do której chodzą mający spore kompleksy mężczyźni, którym się wydaje, że po niej staną się Casanovami. A efekt jest taki, że stają się żałosnymi i śmiesznymi podrywaczami, od których normalna kobieta wieje w podskokach. Można pęknąć ze śmiechu, jak widzisz te ich durne sztuczki i jak im się wydaje, że są przez nie atrakcyjni, chociaż w głowach aż huczy od pustki.

Gość gość
a jak ktos jest pua nie bedac przy tym nieudacznikiem, to zajmuje sie dojeniem jeleni na kursach uwodzenia po 1000zl wpisowego:D

Gość gość
Mniej więcej. Ja niestety na takich trafiłam i wrażenia były takie, jak opisałam. Co najśmieszniejsze, wielu z tych pseudoekspertów od uwodzenia nawet nie ma kobiet. :-D A co znaczy samo słowo "uwodzenie", to bladego pojęcia nie mają.

Gość gość
chociaz na tych ich stronkach jest napisanych kilka podstawowych madrosci ludowych o relacjach damsko-meskich, ktorych powinno sie uczyc na lekcjach w poznej podstawowce, bo niejeden dobry chlopak zmarnowal sie przez kobiete, albo co gorsza zostal jeleniem:D

Gość gość
"niejeden dobry chlopak zmarnowal sie przez kobiete, albo co gorsza zostal jeleniem". Ja to samo mogę powiedzieć w drugą stronę. Ale kontakt z tymi szkolonymi w szkołach uwodzenia to naprawdę komiczne wspomnienie. Wydaje im się, że zdobędą kobietę manipulacją, a zapominają, że po pierwsze nikt nie lubi być manipulowany, a po drugie - że kobiety zwracają uwagę na osobowość.

Gość gość
mysle ze powinnas dac mu jeszcze jedna szanse, jest tyle tyle czynnikow odpowiedzialnych za udane "zamkniecie targetu", ze nawet najlepiej zapowiadajacy sie adept pua moze sie pogubic, w pierwszej kolejnosci nalezy kontrolowac oddech, gestykulacje, postawe, mimike, zblizenie i przelamywanie obszarow intymnosci, oczywiscie w odpowiednim momencie. Do tego dochodzi schemat rozmowy, no to juz jest prostsze bo przypomina ten z gier komputerowych, ale najgorsza jest koniecznosc zywego reagowania na reakcje targetu, jedyna bronia jest tak zwany "chlodnik" czyli subtelne zdyskredytowanie dziewczyny ktore ma podniesc twoja range w jej oczach, do tego dochodzi wiele subtelnych niuansow poprawiajacych autentycznosc podrywu, biorac pod uwage, ze zlota zasada pua mowi, iz masz 3 sekundy na "otwarcie celu" po nawiazaniu kontaktu wzrokowego, nie jest latwo.;)) tak wiec mozesz zaproponowac mu jeszcze jedno podejscie, przyzwalajac na dostep do odpowiednich pomocy naukowych, a najlepiej realizujac wspolnie zawarte w nich punkty.

Gość gość
Jaja sobie ze mnie robisz?! Dać szansę manipulantowi? Prędzej polecę na Księżyc szukać normalnego faceta.

Gość gość
To ciapaty inaczej zapisany...

Gość gość
nie rozumiem

Gość PUA
zakompleksione dziewczynki :)

Gość gość
to odpowiedz idioty na pytanie jak zaoszczedzic na burdelu

Gość www_lepszypua_pl
Jak nie wiecie co to pua, to zapraszam na bloga poswieconego tej tematyce, www.lepszypua.pl