Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

najlepsza mąka

Polecane posty

Gość gość

Jaka mąka jest wg Was najlepsza do wypieków

Gość gość
do wypieków czego ignorantko?

Gość gość
Im mniejsza liczba określająca typ mąki (mąka bielsza), tym mniej watrościowa. Mąki razowe , zawierające w swoim składzie również części okrywy ziarniaka, a tym samym więcej składników mineralnych, witamin są oznaczone większymi liczbami,np typ 2000. Patrząc na względy zdrowotne to lepsze są te mąki razowe, jeśli patrzysz na objętość pieczywa, jego wygląd to mąki jasne z mniejszymi "typami"

Gość gość
ja tam zawsze do wszystkiego kupuję tortową, w polo mają teraz dobrą i tanią bo za 1,60 :D tylko do chleba kupuję razową

Gość gość
W polo jest drogo

Gość gość
ten debil w kazdym dziale reklamuje polo, zalosne

Gość gość
Tortowa wrocławska z różowymi napisami krupczatka wrocławska do pierogów i kr***ego ciasta dobra też bolesławiecka tortowa

Gość gość
a nie przyszło Wam barany do głowy, że może faktycznie ktoś poleca produkty z danego sklepu, chociażby z polo marketu, bo faktycznie jest tanio po drugie, nie przyszło Wam do głowy, że kryzys w polsce pracy nie ma, to nawet jeżeli to reklama, to dzięki temu ktoś zarabia na życie, a po drugie może faktycznie dzięki temu kupicie coś taniej i zaoszczędzicie. ale polska. lepiej walić smrodem i łajnem, pisać o seksie - wtedy nikt się nie rzuca, że spam i reklama, ale jak już coś się poleci albo chociażby chce zarobić na życie to od razu trzeba pojechać hejtem

Gość gość
ja używam do wszystkiego mąki Babuni z Biedronki, ma wysoki typ 650, ostatnio robiłam z niej pierogi, mąka śmiesznie tania ostatnio 1.39

Gość gość
Nie, nie przyszło nam do głowy z tego prostego powodu, ze ten g$wniany market spamuje od kilku tygodni gdzie się da. Ale to w sumie dobrze, dzięki takiemu spamowi wiemy u kogo nie warto wydać złamanego grosza, bo takiej "reklamy" używają tylko kompletnie badziewne firmy z niesprzedającym się szajsem, te dobre spamować po całym internecie nie potrzebują.

Gość gość
mąka z Biedronki jest tragiczna. Szarawa i wszystko z niej robione jest twarde Nie warta nawet tych pieniędzy, które kosztuje

Ja kupuję z lubelli, ostatnio głównie chleb piekę, więc kupuję zytnią albo razową.