Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CZY WY PANOWIE KOCHACIE SWOJE ŻONY

Polecane posty

Gość zakochanakochanka
jak jest dobrze to kochają są wziązki w których przez lata się układa, ja jestem od 3 lat z 8 lat starszym facetem który ma żone, nie kocha jej i się rozwodzą, myslalam ze jego idealne zycie nie da się zmienić i nie pokocha innej kobiety niż zona, jednak nawet najtwardsza skała z czasem peknie, powiedział mi ze kocha mnie i to ze mną chce już zostać, ja mysle ze jeśli nie kochacie swoich zon to porozmawiajcie z nimi o tym po co to ciagnąc? ulozycie sobie na nowo z kims innym zycie jest tylko jedno

Gość gość
ty sie tak nie ciesz ,ze ta skale rozmiekczylas , przyjdzie rachunek do zaplaty .

Gość xen
jak jest dobrze to kochają są wziązki w których przez lata się układa, ja jestem od 3 lat z 8 lat starszym facetem który ma żone, nie kocha jej i się rozwodzą, myslalam ze jego idealne zycie nie da się zmienić i nie pokocha innej kobiety niż zona, jednak nawet najtwardsza skała z czasem peknie, x Idealne życie powiadasz,kto w takim razie spowodował,że pękła"najtwardsza skała"?

Gość gość
jak czytam wypociny niektorych facecikow to sie rzygac chce . Jeden gorszy od drugiegu , a mysli ze jest Adonisem . A glupie k***y daja sie uzywac dziadom z przychowkiem na boku . Jedne warte drugiego .

Gość gość
chcialas zmiekczyc i zmiekczylas , ale kiedys sie mozesz obudzic i powiesz ,ze nie wrato bylo . Zmiekczyc jest latwo kiedy w zwiazku jest rutyna , a mezczyzni mimo ,ze mozg maja to sa nadal ziwrzeta , a jadra przyslaniaja im organ myslenia.

Gość gość
Ja dzieciorób? Chciała to robiem...co mnie tu k***a obwiniacie. A że żarła i dalej żre jak świnia to moja wina...? Qrwa 130 kilo wazy...

Gość xen
Żonie dietę zaproponuj,zajmij się Nią.Nie jęcz tutaj,masz co chciałeś,sam zapracowałeś na to.

Gość gość
dajcie spokoj to jakis oblesniak z oblesnym charakterem . I co mu po tej kochance . Zona go w zad kpnac powinna , nie wyrobi na alimenty i amory mu przejda .

Gość gość
Kohanka systematycznie mi opciąga, do buzi bierze, z połykiem i bez, mówię Wam, pierwsza klasa. A cycunie jakie, d*peczka - I klasa, muwie Wam. Pierwsza klasa po prostu. A ten tucznik jak w gębe weźmie, jak zacznie mlaskać...odechciewa mi się od razu. Fiut mi się kładzie spowrotem. Co chcecie ode mnie

Gość zakochanakochanka
oooj ludzie nie o to chodzi, opisuje wam moje doświadczenie, wokół mnie ciagle się ktoś rozwodzi, a może to i dobrze? po co się męczyc skoro każdy ma kogos na boku? a skała która pęka to ta miłość o której mowa w przysiędze małżeńskiej, jeśli chodzi o mój związek to nie znacie naszych relacji,wiec wypowiedz na ten temat jest zbyteczna, panowie MĘSKA DECYZJA albo kochacie albo dajcie swoim kobietom ulozyc sobie zycie na nowo

Gość gość
zakochanakochanka- masz racje zgadzam się, kazda kobieta ma prawo być szczesliwa, a powiedz twojego faceta zona nie chce z nim zostać? nie walczy o niego? bylam kiedyś w tej samej sytuacji

Gość xen
Pewnie,masz rację zbyteczne jest usprawiedliwianie się.Szczególnie gdy jest się przyczyną rozpadu związku.

Gość gość
A wy co larwy? Za obce fiuty się bierzecie?

Gość gość
Poza tym topik jest dla Panów, a nie dla suk...

Gość gość
Chyba że wy też macie k***sy...

Gość zakochanakochanka
nie nie walczy zmęczenie materiału ona wie ze on kogos ma, już maja wszystko uzgodnione jak ma przebiec sprawa rozwodowa, ale nie ważne , swiat pełen jest kłamstwa niestety ludzie sobie zycie komplikują, powodzenia niezdecydowanym dobranoc

Gość xen
"Chyba że wy też macie k***sy..." Mamy wolność słowa i to babskie forum.Suki to ty poszukaj sobie w domu.

Gość gość
A kto powiedział ze forum babskie? Wy? Przeciez Wy macie przyrodzenia wielkie...

Gość xen
Ja napisałam,że babskie i tak ma być.Jakie przyrodzenia?

Gość gość
krótka odpowiedz nie kocham od dawna

Gość gość
I co? tak sobie żyjecie,?

Gość gość
do czasu

Gość gość
tez nie kocham

Gość gość
NO i jakie są wasze przemyślenia?zastanawiasz się co robić dalej,próbujesz coś zmienić,?może terapia jakaś,chyba że ktoś inny jest w twoim życiu??

Gość Martinez Gomezz
Ja kocham Moja zone z roku na rok coraz mocniej mimo ze wlasnie minelo nam 11 lat i mamy 2 synow ) potrafie jej zostawic rano w roznych miejscach karteczki z wierszykami oraz obdarowc kwiatami ! Kocham ja za wszystko za to ze jest ze mna za jej usmiech za to ze potrafi sie fantastycznie i seksownie ubrac! Lubie jej okazywac swoja milaosc a ona to odwzajemia (sory za orty i literowke ale pisze z tel.)

Gość gość
No tociesz się powodzenia,ale nie każdy tak ma.

Gość gość
tak długo kocham...ażnie wyjmę chooja z piz.dy

Gość omgg
przerażające.... nie rozumiem Was mężczyźni... jeśli nie kochacie swoich żon to po to z nimi jesteście ? po co zdradzacie? lepiej się rozstać i zaoszczędzić drugiej osobie cierpienia.... przykro mi, że to tak wygląda ..... bo jak tu potem komuś zaufać? jaka to miłość bez zaufania? ;( sama jestem żoną.... mam męża, zdradził mnie (twierdził że to chwila słabości). Teraz obiecuje, że to się nie powtórzy, że mnie kocha. Dbam o dom, jestem ładna , zgrabna, nie kłócę się o byle co, cały czas mu miłość wyznaje, kiedy chce się kochać robię to z przyjemnością, na wiele mu pozwalam.... więc nie mogę tego zrozumieć czego Wam może jeszcze brakować? Wybaczyłam mu bo BARDZO GO KOCHAM i nie wyobrażam sobie życia bez niego, ale niestety.... już mu nie ufam. więc może Wy mężczyźni wytłumaczycie mi co Wam w tych głowach siedzi? czy potrzebujecie adrenaliny? dodatkowych wrażeń... no nie mam pojęcia ...

Gość gość
Wydaje mi sie ,że faceci tak lubia miec zonke-ktora gotuje ,sprzata..dba o domowe zacisze. Kochanka jak najbardziej i po cholere sie rozwodzic,-tyle zamieszania wokoł rozwodu a tak spokoj...zadowolenie z życia..ADRENALINA PRAWDA PANOWIE ..?