Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wszyscy mówią że mało zarabiają ale jak np

Polecane posty

Gość gość

Pracodawca proponuje im 10 dni bezpłatnie to odmawiają, to jest właśnie polskie społeczeństwo. Od razu na nie. Ja mam wykształcenie wyższe i pracuję na dwa etaty. W szkole jako sprzątaczka oraz na produkcji. Zarabiam 2400 na rękę, dziennie na jedzenie wydaje 20 złotych. Rachunki też są oszczędne. Karta do telefonu 30 złotych Prąd 70 złotych Gaz 60 złotych Woda 60 złotych Mieszkanie 100 złotych

Gość gość
No kurna, to dobrze, narobisz się, ale dużo nie wydajesz i możesz sporo odłożyć. Może szybko uzbierasz na coś swojego. O ile nie wpadniesz..

Ja również nie narzekam. Moja kobieta też ładnie zarobi i jesteśmy ogólnie bardzo szczęśliwi :classic_cool:

Gość gość
Skoro Malo zarabiają to nie chcą brać bezplatnego urlopu to chyba oczywiste co?

Gość gość
mieszkanie 100 ? To chyba jakiś garaż pod ruską granicą.

Gość gość
To jest takie mieszkanie malutkie. Pokój z kuchnią w komunalnej kamienicy.

Gość Bo po dniach bezpłatnych nie m
a gwarancji zatrudnienia, a jak nawet dostaniesz pracę w takiej firmie to kombinują jak Ci,ę wykiwać

Gość gość
Ja nie pije nie palę nie jadam słodyczy (choć lubię) mięsa również nie jadam (choć lubię) Jem np. raz dziennie a nie 3 lub 5 posiłków jak niektórzy.

Gość gość
a co cie to obchodzi

Gość gość
W Krakowie sam wynajem mieszkania/ garazu/ media/ telefon etc to koszt 2800zl/ ms teraz mieszkam pod Warszawa i place 1500/ 1600 zł/ms bez szalenstw a ze zyc lubie a za wiele przyjemnosci trzeba placic to wydaje ejszcze wieciej, popieprzony kraj, zeby czlowiek na same podstawy wydawal prawie cala wyplate a czesto z dwoch (swojej i partnerki) a gdzie hobby, kazde kosztuje!, gdzie krusy, podroze, lekarz i cala reszta

Gość gość
ja tez nie pije, nie pale, nie jem miesa i slodyczy, jem 1-2 x dziennie a jak napisalem wydaje 10 x wiecej

Gość gość
Ja nie kupuje sobie żadnych sukienek ani drogich rzeczy. Za internet płace 29 złotych miesięcznie. Kąpie się raz dziennie. Cały dzień mnie nie ma w domu, po pracy idę prosto spać.

Gość gość
prosze Cie... co to jest 2400zł ?? Pracujesz na 2 etaty, tracisz najlepsze lata swojego życia. Wolałabym zARobić 1500 i mieć czas dla siebie. bedziesz żałowała straconych lat młodości, to najpiękniejsze lata

Gość gość
"Cały dzień mnie nie ma w domu, po pracy idę prosto spać." jesteś smutnym człowiekiem, wspolczuje.

Gość rozrzutna zguba
podoba mi się taka oszczędność, Ja nie oszczędzałem a nawet najbogatsi potrafią roztrwonić majątek, możesz zaoszczędzić na podróże etc

Gość gość
Ja nie odkładam tego na żadne wczasy. Po prostu trzymam pieniądze na lokacie. Trzymam je wrazie wyjątku jakbym poważnie zachorowała, jakbym straciła pracę itp. Mieszkanie jest w starym budownictwie. Ja nawet toalety nie mam w domu tylko na korytarzu.

Gość gość
a ręce myję w toalecie jak zrobię kupke :(

Gość gość
Ja sie pytam gdzie Ja płacę z narzeczoną tysiaka za mieszkanie a Ty 100 zł ? x Masz albo bardzo duży czynsz, albo nie jesteś właścicielem. Ja płace 152zł za ponad 80m własnego mieszkania - do tego opłaty w rodzaju woda, prąd, gaz (ogrzewanie własne gazowe)

Gość Kaka masz cudnego przesłodkie
A ja 640 za 40m własnego mieszkania :D

Gość gość
640 ale z c.o?