Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość justynaxxxx93

zagniezdzanie zarodka

Polecane posty

Gość justynaxxxx93

jestem po pierwszej miesiaczce po porodzie. 16.08. kochalam sie z fecetem bez zabezpieczenia 25.08 (stosunek przerywany) i dziś 07.09. (stosunek przerywany) okres mam dostac miedzy 13 a 16 września. miałam duzo białego sluzu wygladajacego jak balsam a temperatura od 2 polowy cyklu miedzy 37.3 do 37.5. w 26dc robilam test wyszedl negatywnie. Rano mierzylam temp i spadła do 36.8 dziś dostalam plamienia, jasno rózowego, kilka plamek jednak nic ze mnie nie leci do tej pory wiec to raczej nie okres. czasami delikatnie czuje jak kluje mnie prawy jajnik. Wiem ze temperatura wieczorna nie ma znaczenia ale wzrosła do 37.1 i ciagle rośnie. Myslicie ze mogłam zajść znowu w ciąze ??urodzilam 24 czerwca przez cc, i nie karmie piersia od poczatku

Gość gość
oczywiście, że tak!!!! czasem są dni płodne już a miesiączka (pierwsza) pojawia się dopiero po dn płodnych. Myślę, że jak rano zrobisz test-będziesz miała pewność.

Gość gość
zajść w ciążę mogłaś, ale dużo bardziej prawdopodobne, że to co opisujesz to pozostałości burzy hormonalnej w ciąży ;) z resztą, nie tylko hormony, ale i stresy itp. ja miewam takie krwawienia środcykliczne, nawet ostatnio mi się przydarzyło, a współżyłam wtedy bez zabezpieczenia w okresie okołoowulacyjnym i sobie pomyślalam, że jak byk krwawienie implantacyjne. potem dostałam innego niż zwykle okresu, a testy były negatywne, no to sru do lekarza i ciąży nie stwierdził. mało tego, ta miesiączka była dziwnie skąpa jak dla mnie, a Doktor stwierdziła, że wszystko zeszło prawidłowo, endometrium normalnej grubości itp. więc wszystko ze mną w porządku, tylko organizm zrobił psikusa ;) także jak Cię coś niepokoi, to tylko lekarz rozwieje Twoje wątpliwości. Pozdrawiam!