Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dziewczę z piekła rodem

kochane ciężarówki czy wy też nie możecie na siebie patrzeć pytanie

Polecane posty

Jestem w 9 miesiącu wczoraj się chciałam z mężem wybrać na spacer wieczorkiem ale jak zaczęłam przymierzać te ubrania ...płaszczyk.. to sie rozpłakałam..... nie czułam się jak ciężarna tylko gruba, spasiona orka ... beczałam dobrą godzine a mąż jak kretyn mnie bujał na kolanach xD aż mi wstyd.. Też macie takie dni???

Gość yamaszkaaaaa
witamy w klubie :) tez jestem w 9 mc, dla mnie problemem nie sa ubrania, bo za małe itp., ale rozstępy które pojawiły sie dopiero teraz:((( zaczynam sie sobie nie podobac:/

Gość yamaszkaaaaa
a było tak pięknie, brzusio delikatny, codziennie smarowany, teraz to juz wiem gdzie beda kolejne rozstepy bo swedzi jak cholera :/ do tego pupa jak skórka od pomarańczy :(

Gość mama dwójki dzieci
no widoć, że masz problem już sam tytuł CIĘŻARÓWKI mnie rozłożył na łopatki :) nie zły ubaw na innych forach jest z tego określenia ha ha, nie możecie użyć innego stwierdzenia?

Gość gość
przestań napewno tak źle nie wyglądasz, ciąża ma swój urok:) ja mogę się pochwalić że w pierwszej ciąży przytyłam 8 kg, przed ciążą ważyłam 45kg- waga piórkowa :) w 9 mc ciąży 53kg, dziecko urodziło się 2830g :) problemów z dużym brzuchem nie miałam :)

to ty piórko jesteś :) ja waże w tym momencie 72 kg :( przytyłam dużo bo aż 16 kg ... ale może to wina opuchlizny wrecz na calym ciele... tak czy siak nie mogę patrzec na pulchne kostki.. łydki.. szyje... palce... i rozstepy .. jakby mnie ktos poszatkował.....

Gość hch
w pierwszej ciaży przytyłam 24 kg. postanowiłam się pilnować bardziej przy drugiej i d**a jestem 39tc i waga +25kg nie ma na to reguły wyglądam jak hipopotam czuję sie jak słoń. Wszystko mnie boli. kostek nie widać stopy jak banie. W biodrach +10cm, w brzuchu +45cm. Buzia opuchnięta jak balon,mam taka brodawkę na policzku więc wygląda teraz jak wulkan :) czekam na poród jak na zbawienie. A rozstępy na brzuchu to sine pręgi, nawet przestał mnie swędzieć tylko teraz czuje takie kłucie jakby rozcinało się w koło pępka. Skóra jak na krokodylu kolo łokci , na udach i pośladkach jak tarka. Chcę już urodzić!!!!

Gość dziewczę z  piekła rodem
doskonale cie rozumiem ... i sama czekam na rozwiązanie :( ja do tego sie wkurzam jak musze się wtoczyć na to swoje 4 piętro... taki waleń na schodach...

Doskonale was rozumiem!!! po pierwszej ciąży ważyłam 70 kg i myslalam ,żeto strasznie duzo i ze ja jestem duza.Teraz jak patrze na zdjęcia ,to całkiem fajnie wygladalam.Teraz??? moja waga startowa jest bardzo duza,obawiam sie ze nie uda mi sie pilnowac w ciąży i przybedzie mi duzo:( i wtedy to dopiero bede jak slon.Co mnie martwi? ze po porodzie wcale lepiej nie bedzie:(

Ładnie wyglądają kobiety w ciąży ,ale szczupłe kobiety,grube niestety nie.

W sumie to sie martwie juz ,ze na koniec ciazy to sie nie bede mogla ruszyc.Oj okropne to ,ale kiedy ja przed ciążą utylam duzo:zmiana klimatu:Obiecuje sobie spacery,cwiczenia dla ciezarnych,ruch,plywanie i nic,na obietnicach sie skonczy.A czytalam gdzies o kobiecie ktora w ciazy zaczela dbac o diete ,o zdrowe odżywianie i schudla.

Gość gość
Musicie obrzydliwie wyglądać. Mężowie wam nie chodzą na boki? Kochacie się bez ubrania? Przy zapalonym świetle? Pytam serio, bo ciężko mi sobie wyobrazić seks z takimi oszpeconymi ciążą kobietami. Na plaży latem widuję młode kobiety z dziecmi w bikini i nie maja takich rozstępów czy innych opisywanych defektów. Czy to dlatego, że nie utyły tyle w ciąży/

Gość gość
Nie mam takiego problemu:) W 35 tygodniu mam brzuch bardzo zgrabny ,z tylu talia nadal mocno widoczna, przytylam 8 kg ,wszystko poszlo w brzuszek. Zero opuchlizny, zbierania wody. Uprawiam sport, plywanie, fitness, cwiczenia na pilce fitness. Wygladam w ciazy super:)

Gość gość
Najpierw srania-starania wielkie, szl, bo w koncu bedzie bejbiasek, a potem zgrzytanie zebami, bo cialo w ciazy sie zmienia, sa rozstepy, zgaga, ociezalosc Co Ty biedna po porodzie zrobisz, gdy dziecko da ci w kosc a cialo byc moze nie wroci do stanu sprzed ciazy.

Gość gość
Czy ktoś was karmi przez rurkę jak jesteście w ciąży? W sensie wpycha wam jedzenie do gardła na siłę? Odłącza mózg z ośrodkiem decyzyjnym? Wiecie ile jest zwiększone zapotrzebowanie na kalorie dla kobiet w ciąży? Naprawdę niewiele - jedno jabłko i garść orzechów plus mały naturalny jogurt i to wsio. Oczywiście jako dodatek do zdrowej diety sprzed ciąży. Ale z tego ci piszecie, to przed ciąża już miałyście rozmiary waleni. Szkoda waszych dzieci, które potem będą wstydzić się zapasionych, spoconych, śmierdzących od wysiłku matek.

bardzo zgryźliwą wypowiedz dałeś/dałaś ale dla twojego spokoju powiem ci,że z mężem nie mam problemu on ze mną tez nie tylko ja sama ze sobą.... Pewnie ,że są fajnie wygladające mamy ale nie od razu po porodzie.. :/ poczułam sie jeszcze gorzej.......przez ta twoją wypowiedz.....

Gość gość
aha i mam 179 wzrostu i startowalam z waga 63 kg, duzo cwiczylam wczesniej wiec miesnie trzymaja brzuch:) duzo osob mi mowi ze wygladam rewelacyjnie

Gość gość
Sorry, ale sama zapasłaś się w ciąży, to miej do siebie pretensje. Trzeba było bardziej dbac o ruch, także przed ciążą, to nie czułabyś sie teraz jak waleń. Ciesz się że mąż cię akceptuje.

Ja sie nie przejmuje waszym gadaniem,pewnie ze nieraz mi zle z tym jak wygladam ,ale gdyby na swiecie wszyscy mieli rozmiar s ...no niestety sa grubi i chudzi,sa brzydcy i ladnie ,prosci i krzywi tak bylo ,jest i bedzie.

Gość gość
"Szkoda waszych dzieci, które potem będą wstydzić się zapasionych, spoconych, śmierdzących od wysiłku matek." a mi szkoda twojej matki ze "wychowała " takie "coś" :( to musi być jej porażka życiowa. :(

Gość gość
gość z 16:57 - wierzę. Jak dziewczyna dba o siebie przed ciąża i nie rzuciła się jak świnia na obierki na jedzenie w ciąży, tylko je rozsądnie i uprawia lekką, dostosowana do ciąży aktywność fizyczną, to na pewno jest w stanie zachować dobrą sylwetkę i być zadowoloną ze swego wyglądu. Wyrzuty sumienia was zżerają, "samo się przytyło" co? Widzicie, że przykład koleżanki świadczy o tym, że jak się do ciązy podchodzi z głową, a nie tylko z d**ą, to jest zupełnie inny wynik.

Gość gość
ja jestem w pierwszym trymestrze i też musiałam niestety przestać ćwiczyć bo boli mnie brzuch, tyłek od razu spada, plecy robią się okrągłe i nie podobam się sobe nie wiem jak bedzie dalel

Gość gość
Między rozmiarem S a XXXL jest jeszcze cała gama rozmiarów... Tanio się usprawiedliwiasz. Ale nie jesteś moją żoną, matka ani córką, i dopóki nie leczysz się z moich pieniędzy, to w zasadzie rób co chcesz :D

Gość gość
p********ie na antenie. Zebyscie sie z ta swoja super figura nie posraly

Gość gościówkatttDD
Dziewczyny naprawde nie przejmujcie się głupim gadaniem.To ile ktos przytyje zależy tez od genów.Ja żarłam jak świnia :) i przytylam tylko 9 kg , Za to koleżanka z pracy nie jadła słodyczy ,chodziła na basen a i tak przytyła 25 kg Za to ona nie ma żadnych rozstępów a ja mimo tego ze mało przytyłam mam ich sporo na brzuchu.