Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

najpiekniejsze slowa jakie uslyszalyscie od mezczyzny

Polecane posty

Gość gość
kiedy powiedzial w koncu ze stawi sie na rozprawie rozwodowej,ufffffff

Gość gość
Tak jak, złozył wniosek rozwodowy i jego paniena przestała mnie atakować i oskarzaac o utrudnianie rozwodu :)

Gość gość
Ochodzilo mi raczej o cos innego. :)

Gość gosciowa
'chcesz tysiaka n zakupy?' ;)

Gość gość
Oj, ja bardzo często słyszę mile słowa, ale które najpiękniejsze to nie wiem, tyle tego się nasłuchałam w życiu od partnerów i przyjaciół, nawet osób przypadkowych na ulicy czy w sklepie.

Gość gość
Ciągniesz lepiej niż moja żona

Gość gość
Ale czy jest cos co wam utkwilo gleboko w pamieci?

Gość taka ta ja
szmaty lecą na moje nowe auto. najpiękniejsze bo dzięki nim przejrzałam że normalnych mężczyzn nie ma i trzeba mojego ukochanego traktować jak bym go nie kochała, szkoda nerwów.

Gość gość
jestem w szczęśliwym związku od pomad 3 lat. Mieszkamy razem jesteśmy zaręczeni myślimy o dziecku. Czasem sobie ponarzekam ale to nic wielkiego. Ostatnio jednak prawie nie ma sexu i nie to ze ja nie chcę tylko on. Owszem jest zmęczony dlatego wiem że codziennie nie będzie. Ale w przypadku gdy ja muszę się ciągle starać o zbliżenie to nic miłego tym bardziej że zwykle jednak je odrzuca i idzie spać. Martwię się że może już powoli nie chce ze mną byćjestem w szczęśliwym związku od pomad 3 lat. Mieszkamy razem jesteśmy zaręczeni myślimy o dziecku. Czasem sobie ponarzekam ale to nic wielkiego. Ostatnio jednak prawie nie ma sexu i nie to ze ja nie chcę tylko on. Owszem jest zmęczony dlatego wiem że codziennie nie będzie. Ale w przypadku gdy ja muszę się ciągle starać o zbliżenie to nic miłego tym bardziej że zwykle jednak je odrzuca i idzie spać. Martwię się że może już powoli nie chce ze mną byćjestem w szczęśliwym związku od pomad 3 lat. Mieszkamy razem jesteśmy zaręczeni myślimy o dziecku. Czasem sobie ponarzekam ale to nic wielkiego. Ostatnio jednak prawie nie ma sexu i nie to ze ja nie chcę tylko on. Owszem jest zmęczony dlatego wiem że codziennie nie będzie. Ale w przypadku gdy ja muszę się ciągle starać o zbliżenie to nic miłego tym bardziej że zwykle jednak je odrzuca i idzie spać. Martwię się że może już powoli nie chce ze mną byćjestem w szczęśliwym związku od pomad 3 lat. Mieszkamy razem jesteśmy zaręczeni myślimy o dziecku. Czasem sobie ponarzekam ale to nic wielkiego. Ostatnio jednak prawie nie ma sexu i nie to ze ja nie chcę tylko on. Owszem jest zmęczony dlatego wiem że codziennie nie będzie. Ale w przypadku gdy ja muszę się ciągle starać o zbliżenie to nic miłego tym bardziej że zwykle jednak je odrzuca i idzie spać. Martwię się że może już powoli nie chce ze mną byćjestem w szczęśliwym związku od pomad 3 lat. Mieszkamy razem jesteśmy zaręczeni myślimy o dziecku. Czasem sobie ponarzekam ale to nic wielkiego. Ostatnio jednak prawie nie ma sexu i nie to ze ja nie chcę tylko on. Owszem jest zmęczony dlatego wiem że codziennie nie będzie. Ale w przypadku gdy ja muszę się ciągle starać o zbliżenie to nic miłego tym bardziej że zwykle jednak je odrzuca i idzie spać. Martwię się że może już powoli nie chce ze mną być

Gość gość
Miałem w życiu tyle cipek, że sam nie wiem, ale Ta Twoja jest kosmiczna i wyjątkowa. Inny mój ex - żadna nie robi laski jak Ty.

Gość gość
od jednego " dokucznica z ciebie, ale to takie urocze" od innego " ty moja .." coś tam nie pamietam (ale to ty moja było najsympatyczniejsze) lubie jak sie podk*****asz

Gość gość
Z tego co czytam to nic konkretnego :(

Już kiedyś gdzieś to na forum pisałam: "Dziwna jesteś, ale taką cię kocham i nie chciałbym innej" :)

Gość gość
ciagnij mojego druta ty naga sucz jestes z moim nasieniem