Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Andrzej Rozenek

Taka sama mimika ta sama gestykulacja ton głosu

Polecane posty

Gość Andrzej Rozenek

Ton, w którym wczoraj mówił Jarosław Kaczyński, mimika, gestykulacja - zaczerpnięte wszystko z faszyzmu. Ewidentnie, jeden do jednego jak Adolf Hitler.

Gość perełkowa ja
dawno to twierdziłam zresztą, Duda jak dziś przemawiał, identycznie

Gość obstawiam w bukmacherce
mamy polskiego antychrysta? :classic_cool:

Gość gość
Widzicie smyki to co chcecie widzieć, albo to co zaprogramowały wam w podatnych, niezbyt rozwiniętych móżdżkach polskie środki masowego przekazu, głównie TVN. :D

pulchny do mnie jednak bardziej przemawiaja fakty;) Rozumiem, ze teraz jest modana upraszczanie wszystkiego ale chyba juz przeginacie

Gość perełkowa ja
ja tam się nie znam, ale tvnu nie znosze, zwłaszcza tych ich wesołkowatych w tonie "faktów" a co mówią w tvnie?

Niczego mnie upraszczam . Sposób wypowiadania się przez niektórych polityków między innymi Jarosława K nie podoba mi się bardzo . Ważne jest w jaki sposób wyraża się osoba publiczna .

Poza tym hitler był doskonałym mówcą:) Niemieckie wojsko stosowało blitzkrieg. Uważasz,że blitzkrieg to kwestia ideologiczna?

Gość perełkowa ja
przecież to można zauważyć na pierwszy rzut oka (i ucha). Dla niego ważna jest tylko WŁADZA zauważcie, jak często powtarza to słowo, nie dobro kraju, nie poprawa życia, ale władza. to jego ulubione słowo, jestem na nie wyczulona i nie podoba mi się to

Gość perełkowa ja
co z tego, ze priorytet, zraża tym gadaniem. ja nie mam ochoty, by ktoś nade mną sprawował WŁADZĘ, tylko by sprawnie zarządzał państwem i nie kradł. a ten jawnie i w żywe oczy, wciąż ta władza i władza, zauważ. bardzo mnie to razi. I mierzi.

Niejestem zwolennikiem PiSu aniPo ani żadnej innej opcji politycznej. Chodzi mi o to jakie zarzuty stawiacie. Jakby to rzec? PiRowcy maja się dzięki Wam świetnie:)