Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pociesz mnie ktoś mój związek chyli się ku upadkowi

Polecane posty

Gość gość
To super! Niedługo wolność!

Gość gość
czy ja wiem... byłam przed Nim wolna i wyszalałam się wystarczająco. teraz w głowie mi stały związek :(

Gość gość
Bardzo stara jesteś? ;-)

Gość gość
nieee.. młodziutka :) ale zakochana. 21 lat. wyszumiałam się wczesniej- imprezy, alkohol. teraz jestem zakochana, ale ten związek idzie się rypać... czuję to ;( nie pisz mi, że mam całe zycie przed sobą- juz dojrzałam do tego, by być w stałej relacji. nie mowie o dzieciach, ślubie teraz.

Gość gość
Chcesz mieć chłopa. Bez ślubu. Bez dzieci. Twierdzisz, ze jesteś bardzo dojrzała. Dziecinko, przyznaj się szczerze. Chcesz po prostu regularnego grzmocenia. I tyle. ;-)

Gość gość
czy ty jesteś normalny/a ? 21 lat i ślub, dzieci w tym wieku? hahahahahah okej, poprawiłeś/aś mi humor, dzięki :D btw. lecz się... ___ szukam tu pocieszenia ;) to, że chcę stałej relacji nie oznacza, że szukam regularnego grzmocenia, jak to okresliłeś/aś. chcę po prostu, by mój związek się nie rozpadł, bo czuję że kocham tego faceta. ale niestety tylko mogę sobie chyba pomarzyć, by sie nie zakonczył :(

Gość gość
Ślubu i dzieci - NIE. Chłopa do wyra - TAK. To się nazywa DOJRZAŁOŚĆ. Jesteś panną? To żyj jak panna. Życie to nie tort, z którego można wyżreć same rodzynki. A resztę zostawić.

Gość gość
Boże, ogarnij się człowieku ! chcę partnera NA ŻYCIE! własnie tego, w którym jestem teraz zakochana. dzieci i ślub CHCĘ mieć, ale nie teraz. czy ty masz jakies problemy ze sobą? chyba tak. chyba normalne, że chce skonczyc studia i znalezc prace i sie ustatkować przed dziećmi ;)?

Gość gość
Skoro tak bardzo jego chcesz, to skąd ten kryzys w waszej znajomości?