Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kamcia11

Co mam robić

Polecane posty

Gość Kamcia11

Witajcie poznałam faceta zupełnie przypadkiem... Mam chłopaka z którym jestem rok . a tego faceta znam z internetu poznaliśmy sie na radiu gdy grał najp-ierw wymiana nr gg pozniej skype a po jakims czasie telefonu... Pisaliśmy na gg normalnie jak kolega z koleżanką znam się z nim dość krótko . A zaznaczam ma żone i córkę on ma 33 lata ja mam 20 . Po jakimś czasie dowiaduje się ,że poczuł coś do niej a ja mu napisałąm ,że nie chce być przyczyną rozstanie jego z żoną nigdy nie byłam w takiej sytuacji ,ale bądź co bądź też do niego coś poczułam i mam mętlik w głowie... Pomóżcie mi ;( Błagam nie wiem co mam zrobić rozmawiałam z nim wiele razy i mowil mi i ja jemu neich ebdzie tak jak jest ,ale jak go nie ma tesknie za nim i wgl ; ( co mam robić ;( nie zrozumcie mnie źle ...

Gość gość
to znowu Ty? Wczoraj zakładałaś ten sam temat, dostałaś mnóstwo rad, wszystkie widać masz w d.up.ie

Gość Kamcia11
?? o czym ty mówisz?? ;O:O

Gość gość
ja p*****le 20 lat i takie siano w głowie.... "kochanie" sie w facecie z internetu ktorego sie nie zna to tak samo jak "kochanie" sie w idolu z plakatu. idz po rozum.

Gość gość
o wczorajszym temacie

Gość Kamcia11
Jestes jakaś/kiś pojabany nie wiem o czym ty mowisz najwidoczniej nie tlyko ja mam ten sam problem jak widać to ty idź po rozum jebnieta*ty jesteś !

nie wiem czy dobrze zrozumiałam.. 13 lat starszy facet z internetu mający żonę i córkę, poczuł coś do ciebie i teraz masz mętlik w głowie.... A co dalej?

Gość Kamcia11
No własnie nie wiem ktoś wbił ''gość" jakiś i wyskakuje mi ,że wczoraj o tym samym pisałam jak ja wczoraj nawet nie byłam tutaj nie wiem jakieś jazdy ma ta osoba dziwne ... A co dalej właśnie pomocy

Gość gość
o czym mówię? Wczoraj był ten temat, tylko laska pisała, że ma 22 lata, facet mieszka za granicą. PROWO

Gość Kamcia11
Ale akurat ten koleś co ja dzisiaj o nim pisze nie jest zza granicy jest z terenu Polski a po drugie mam 20 lat a nie 22 wiec ogarnij się człowieku wyjazd stąd!

Gość gość
dalej to ty powinnas chyba sie cofnac do przedszkola skoro masz takie "problemy" jak to ze jakis obcy koles ci cos wypisuje jakies bzdury i ty masz metlik przez to. strasznie glupia i naiwna laska jestes.

Gość gość
zjazd z tym PROWO

Gość Kamcia11
Masz jakiś problem ,że zdarzyła się osoba z podobnym problemem to nie moja wina a skoro już jej dali jakieś rady i wgl to po co by miała drugi raz to samo pisać błagam cię człowieku troche wyobraźni

Gość Kamcia11
Jestem ciekawa jakbyś ty była w takiej sytuacji jak ja nikomu tego nie życzę cholernie dziwne uczucie... Sa takie osoby co mogą zawrócić w glowie i nie trzeba być naiwnym wiec stul buźke niunia ... A do przedszkola ty możesz się cofnąć !

Gość gość
hashahahahhahaha ale mi pojechalas po rajtkach

Gość gość
Maluniaa Witajcie mam problem i nie wiem co mam zrobić... Poznałam faceta On ma 33 lata ma żonę i córkę znam go krótko, poznałam go na radiu zaczeliśmy pisać normalnie ,dodam mam chłopaka z którym jestem rok. Codziennie z nim pisałam ,ale to po koleżeńsku było jak dla mnie , zawsze mi pomagał kiedy go poprosiłam gdy coś nie tak było w czasie audycji gdy grałam. Widziałam to ,że coś nie tak jest i wgl znaki mi takie dawał , po paru dniach mi wyznał ,że zakochał sie we mnie a jak pisałam wyżej mam chłopaka. No i gdy mi wyznał ,że sie we mnie zakochał ,że jestem jego oczkiem w glowie nie potrafi o mnie nie myśleć powiedziałam mu ,że nie chce byc przyczyna rozpadu jego związku małżeńskiego ja mam chłopaka on dobrze o tym wie tłumaczyłam mu wiele razy ,że nie chce byc przyczyną rozstania jego z żoną .. Nie wiem co mam robić doradźcie mi ! Co mam zrobić ,żeby chlopaka nie stracic i ,żeby dalej On sobie nie robił nadziei ,żeby nie rozpadł sie jego związek ...

Gość Kamcia11
Wyjdź prosze cię bo nie napisałam tego żeby przychodziły takie osoby jak ty i krytykowały . Wariatko ty !

Gość gość
masz rozdwojenie jaźni? może polecić Ci specjalistę?

Gość Kamcia11
No i co czy jednemu psu na imię burek ??? Wyobraźni troche niunia.... Najwidoczniej nie ja jedna takie coś przeżywam !

Gość gość
hahahahahahahahahahahahahahaah :D marna z ciebie prowokatorka skoro nawqet nie potrafisz innego tematu wymyslic

Gość gość
zjazd stąd z tym PROWO

Gość Kamcia11
Specjalista się Tb przyda... Hahah inny temat???? Skoro mam problem to pisze ten problem który bardziej mnie dręczy proste chyba nie a ze znalazła sie laska co ma ten sam problem to juz nie moja wina k***a w*********j stad ! Nienormalna osobo !

Gość gość
hahahahahahahahah

Gość Kamcia11
Nie opluj się ! Wyjdź stąd !

Gość gość
hahahahahahahhaha

Gość gość
dobra, nie karmcie trola

Gość gość
jesteś żałosna

Gość gość
lol ale idiotka

Gość Kamcia11
Żałosnych takich jak Ty to już nie ma ... !