Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czemu się ponizacie przed facetami i chcecie walczyc o miłość

Polecane posty

Gość gość

jesli facet traci zainteresowanie Toba, unika, nie mowi , ze kocha, wszytsko go irytuje, ciagle nie ma czasu dla Ciebie bo najczesciej ma inna...itp, To pytam się , po jaką cho**rę wyjecie tutaj , glupie pytania zadajecie, czy da sie uratowac coś. Mozesz stawac na głowie a i tak juz nic nie uratujesz, ewentualnie wzbudzisz w nim uczucie litości. Jesli miłoś mija, to nigdy nie wróci na nowo i nie warto się dobijac , kombinowac, tylko jak najszybciej pogodzić się z tym , im szybciej , tym krótszy ból..

Gość Hobbit__
najczesciej ma ale istnieja wyjatki

Gość gość
jak ma firmę , bogaty jest to warto zawalczyc o "miłość"

Gość gość
nie wierze nie wyjątki, kuzwa szkoda mi kazdej jak tu pisze, sama tez swoje przeszłam i wiem, ze prosby , grozby, ni nie dają. Moze sie zdarzyć , ze facet bedzie chciał poniesc odpowiedzialność i mimo wszystko zostanie z taką ,[po atakach histerii, rozpczy, ale to napewno nie bedzie miłość, zadnej czułości i wcześniej czy pozniej odejdzie, bo nie wytrzyma tego.

Gość gość
miłość nie przychodzi na zawolanie i nie odchodzi kiedy sie chce, nie da sie nikogo zmusic

Kobiety jak są zainteresowane facetem to tak robią- tzn unikają i udają, że są obojętne. To strasznie głupie podejście. Ale jeszcze głupsze jest myślenie, że faceci też takie 'sygnały' wysyłają :D

Gość Zochaaaa91
Święta prawda. Sama przeszłam wiele. Z poprzednim facetem bylam 2 lata i sama wyprowadzilam się w ataku histerii, gdy chcialam wrócić było za późno. Po miesiacu znalazł inną. Ja związałam się z moją pierwszą, platonoczną miłością i jestsem szczęśliwa, a spotykając byłego jest mi głupio, że wogóle starałam się na silę wrócić wstyd i hańba.!!! Szanujmy się kobietki :) Bądźmy stanowcze raz i koniec.

Gość a moze tak wprost powiedziec
"jesli facet traci zainteresowanie Toba, unika, nie mowi , ze kocha, wszytsko go irytuje, ciagle nie ma czasu dla Ciebie..." to ja sie pytam dlaczego facet nie powie wprost - sluchaj, to koniec, sory. kobieta ma sie domyslac, bo facet unika, nie moze ze kocha i wszystko go irytuje? dwoje normalnych ludzi porozmawia o tym i rozstanie sie w takiej sytuacji

Gość Zochaaaa91
Święta prawda. Sama przeszłam wiele. Z poprzednim facetem bylam 2 lata i sama wyprowadzilam się w ataku histerii, gdy chcialam wrócić było za późno. Po miesiacu znalazł inną. Ja związałam się z moją pierwszą, platonoczną miłością i jestsem szczęśliwa, a spotykając byłego jest mi głupio, że wogóle starałam się na silę wrócić wstyd i hańba.!!! Szanujmy się kobietki :) Bądźmy stanowcze raz i koniec.

Gość gość
facet dopóki nie ma jeszcze pewnego regularnego r***ańska gdzie indziej to wprost o koncu nie powie. przecież zawsze jeszcze można po prośbie z penisem w potrzebie wpaść dopoki u niej nadzieja

Gość gość
tez sie zastanawiam....nigdy bym tak nie zrobiła.

Gość gość
dokladnie :O dlatego uwazam ze mezczyzni nie maja zadnego honoru :O bedzie z kobieta byle tylko mogl zamoczyc i jej nie zostawi dopki nie pojawi sie inna rownie chetna :O zalosne :O

Gość gość
dlatego mam dziewczyne wole miec cipke lizaną niż tym potworem rozpychaną

Gość gość
Moze sa to kobiety OGRANE KOSTNICA w Polsce - takim systemem. i moze sa w sytyacji ze wszystko im leci bo nie wiedza ze wystarczy ze sie umyja pod prysznicem z jakas k***a i to wszystko. a k***a widzi w tym walke o milosc. chyba o prawa czlowieka i tyle :( k***a z kafe zwlaszcza :(

Gość gość
ja sie ponizalam i teraz strasznie zaluje :O trafil mi sie taki, ktory nie powiedzial niczego wprost tylko po prostu zwiekszal dystans kontaktujac sie ze mna coraz rzadziej, a ja nie wiedzialam o co mu chodzi :O oczywiscie na seks byla bardzo chetny :O mam do niego zal ze nie powiedzial mi wprost, ze nie chce ze mna byc i ze spotykal sie ze mna tylko i jeszcze uslyszalam " jesli nie bylas pewna to trzeba bylo zapytac!" nosz k******. :O jak dla niego bylo to takie jasne to mogl powiedziec, a nie udawal dobrego :O ale juz nigdy wiecej tego nie zrobie :O O NIE!

Gość gość
*spotykal sie ze mna tylko zeby miec seks, bo znudzila mu sie reka :O

Gość gość
nigdy więcej tego nie zrobię. nie pozwolę na to by mnie tak wykorzystał. albo mnie kocha albo za sex płaci

Gość gość
autorko to mowisz, ze glosisz te swoje morały na podstawie własnych doświadczeń. no to ciekawe masz doswiadczenia, a raczej model postepowania w takich syt. jesli po tym jak facet zacznie olewać.. próbuje się "walczyć" groźbami i histeria to wiadomo, że nic się nie osiągnie. x jesli się naprawdę kogoś kocha to warto choć raz spróbować zawalczyć, ale w zupełnie inny sposób. kobiety które są po jakimś czasie olewane przez swojego faceta, to najcześciej kobiety bluszcze, które żyją jedynie związkiem. warto wtedy wrócić na właściwe tory. zaczać się troche uniezależnić emocjonalnie od faceta i poczekać. możliwe, że facet się na nowo zaangażuje. nie jest to w żaden sposob ponizajace i gdyby nie wypaliło, to zawsze mozna odejsc.