Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przeżyłam koszmar

Polecane posty

Gość gość

Miałam grupkę naprawdę zgranych przyjaciół. Nie licząc mnie były trzy koleżanki i trzech kolegów. Znaliśmy się wszyscy 4 lata, jedną przyjaciółkę znałam już 2 lata wcześniej. Tyle wspólnych przeżyć, wspomnień.. Niestety wydarzyła się tragedia. Jeden kolega zabił naszą przyjaciółkę i sam popełnił samobójstwo. Nie wiem dlaczego to zrobił.. W życiu bym się czegoś takiego nie spodziewała. Tyle pytań i żadnej odpowiedzi. Czuję się bardzo źle psychicznie i nie mogę się pozbierać. Przesłuchiwała nas policja. Straszne.. Może udać się do psychologa?

Gość DUŻA ZUZA
bardzo dobry pomysł !

Gość xccxccvcv
historia jak z detektywa

Gość stara_krowa
moze wyznal jej milosc, a ona go odrzucila... stwierdzil, ze jezeli nie bedzie z nim to juz nigdy nie bedzie z nikim

Gość gość
Byliśmy naprawdę zagraną paczką. Zauważyłabym gdyby było między nimi uczucie. :(

Gość gość
Bardzo współczuję..

Gość gość
U mnie podobna historia, ale byli parą:/

Gość gość
Naprawdę nie mogę zrozumieć jaki miał motyw. Po za tym on wydawał się być mądrym, porządnym i poukładanym facetem. W życiu by mi nawet przez myśl nie przeszło, że on mógłby zrobić coś takiego. Koszmar. Dziewczyna była najmłodsza z nas, piękna, całe życie przed sobą, tyle planów i marzeń.. :( Płakać mi się chce.. :(

Gość gość
Może było coś między nimi albo on chciał aby było a ta nie chciała

Gość mieszkaniec miasta
może był głodny i zabił ją dla mięsa, a jego śmierć to nie było samobójstwo tylko zadławił się kością jedząc przyjaciółkę?

Gość gość
Mieszkaniec miasta - daruj sobie takie żarty.

Gość gość
albo palil marihuane, podobno to takie zdrowe i nieszkodliwe :)

Gość gość
Jedno jest pewne w tej sytuacji. Nie przytrafiło się to pod wpływem impulsu. On dokładnie to wszystko zaplanował i się przygotował..

Gość gość
najczesciej psychole to wlasnie tacy cisi, mili i poukladani faceci. 99% psycholi wlasnie taka jest. dlatego ja bardziej ufam imprezowym r****czom :P serio. tych wycofanych introwertykow sie po prostu boje

nawet nie jestem w stanie sobie wyobrazić jak można być skłonnym do morderstwa, po prostu w głowie się nie mieści...

Gość gość
On wcale nie był taki cichy i nieśmiały ale żeby zabić? :o

Gość gość
nakresl autorko szczegoly. jaki mial plan, jak ja zabil? skad sie dowiedzieliscie itp?

Gość gość
Ja też nie mogę tego pojąć. Gdy po raz pierwszy dowiedziałam się o tym co się wydarzyło byłam w ciężkim szoku, dalej brzmi to dla mnie jak chory żart.

Gość gość
Po pierwsze zacznijmy od podstaw. Ludzi których w życiu spotykamy dzielimy na: Przyjaciół, Koleżeństwo, Znajomi, Przypadkowi przelotni, Wrogowie, dochodzi grupa Rodzina, ktoś z niej przypisywany jest do danego rodzaju. I tak, to będą trywializmy, jeśli przyjaciół liczysz na palcach obu rąk to masz ich bardzo dużo! Koleżeństwo osiągnąć można max z kilkuset osobami. Znajomych do kilkunasu kilkudziesięciu tysięcy. Wrogowie, najlepiej nie mieć ale jak są to o człowieku świadczy też poziom jaki oni reprezentują, to musi być dwustronne. Rodzina jeśli nie jest się w systemie "klanowym" gdzie jest nadewszystko to najbliższa się liczy a reszta jest tylko czynnikiem i tylko lekkie fory ma. Wracając do tematu, byłaś w dość zgranej grupie znajomych, no może niektórzy to koleżeństwo, stała się tragedia na co ani wpływu ani wiedzy nie miałaś. Przeżywasz to bardzo bo nigdy wcześniej z tragedią nie spotkałaś się. Tylko tyle. Straszne, ale tak jest, i tyle.

Gość gość
O śmierci i całej sytuacji dowiedzieliśmy się od jej siostry..

Gość gość
Wszystko wydarzyło się u niego w mieszkaniu..

Gość gość
Przyjaźniłaś się z mordercą! :O