Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Basiulla

Kupno wyciskarki do owoców

Polecane posty

Gość Basiulla

Witajcie wszyscy czytający :) Otóż ostatnio znajoma namówiła mnie na przejście w bardziej zdrowy tryb życia i zmiany żywienia, jednak ja się na tym nie znam. Niby jest tyle tych pism o zdrowiu, ale ja potrzebuję konkretów. Chciałam zakupić jakąś dobrą wyciskarkę,ale nie chciałabym trafić na jakiś badziew. Czy któraś z was może mi pomóc znaleźć coś ciekawego zawierającego dodatkowo jakieś wskazówki jak tego używać i stosować? Będę bardzo wdzięczna. Pozdrawiam :) Basia

Gość Madzix78
Basiu jeśli poszukujesz dobrej wyciskarki to firma Hurom i Kuvings są wiodącymi. Sama posiadam Huroma i jestem z niego bardzo zadowolona. W kwestii miejsca to nie znam zbyt dużo dobrych sklepów, gdzie po zakupie doradzają co dokładnie porabiac. Może ktoś jeszcze się znajdzie i pomoże. Pozdrawiam

Gość Eskulapa
Polecam Ci Basiu sklep terapiasokami.pl , gdzie otrzymasz wszystko, o co prosisz. Miła Pani doda Ci wszystkie przepisy zupełnie za darmo i z wyborem wyciskarki też ci pomoże.

Gość monika dziaka
Śpieszę Ci polecić wyciskarkę firmy Bodum, o takową http://www.stylowazastawa.pl/produkt/16898/bistro_wyciskacz_cytrusow_czerwony.html Jest ona do cytrusów wyłącznie, co mi pasuje akurat. Wskazówkę wiele Ci nie podam, bo w wyciskarka skomplikowana nie jest. Nakładasz na górze połowę cytrusa i dociskacz, a ona się kręci :) I łatwo i prosto masz sok cytrusowy :)