Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pomysł na obiad bez gryzienia wiem dziwne

Polecane posty

Gość gość

mam zapalenie okostnej i nie moge za bardzo nic gryźć. od srody soczki warzywne, jogurty... rzygam tym już.. :o jestem tak przerazliwie glodna, ze niewytrzymam. :(

Gość gość
przynajmniej schudniesz:)

Gość gość
Gerberki dla starszych dzieciaków ...

Gość gość
zupa-krem kuskus, ryz

Gość gość
dodam, ze niestety jeszcze nie dorobilam sie miksera. jakis pomysl, co mozna kupic w sklepie w formie polplynnej do jedzenia?

Gość gość
schudnac juz schudlam, ale w d***e to mam.. tyle co sie nacierpialam :( dentystka podczas kanalowego mi narzedzie w kanale zostawila i sie to przerodzilo w zapalenie okostnej. biore antybiotyki, ketonal.. w ogole nie myslalam o jedzeniu. na sile jogurty w siebie wpychalam, coby tabletek na pusty zoladek nie brac. dopiero dzisiaj udalo mi sie przespac wiecej niz 2h.. i juz mnie znacznie mniej boli. chyba antybiotyki w koncu zadzialaly i po prostu umieram z glodu :o

Gość gość
ooooooooo z tymi gerberami to swietny pomysl! dzieki. o cos takiego mi chodzilo :D ze tez na to nie wpadlam :)

Gość gość
mozesz ugotowac zupe warzywna i przetrzec przez sitko... tluczone ziemniaczki z maslej i jajko sadzone zoltko polplynne zjesz bez gryzienie z bialkiem jakos pojdzie tez ryz prawie rozgotowany z jakims sosem z przetartych jarzyn