Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

sex po 2 latach

Polecane posty

Gość gość

Tak się życie potoczyło że nie bzykałem się dwa lata. Przez te dwa lata starałem się wytłumić popęd bo były z nim tylko problemy. Dobry efekt dało picie alkoholu...faktycznie popęd spada jak często się popija. No i teraz nadarzyła się sposobność do seksu, było dobrze (według niej było bardzo dobrze, ale ja pamiętam że potrafiłem lepiej, było jakieś 8h bzykania w sumie w dobę). Tylko teraz mam dylemat, bo Ona chyba mnie kocha a ja na tyle się zraziłem do poprzednich związków że nie potrafię okazywać uczuć, a na domiar wszystkiego chyba nie chcę uczucia, Ona nadal chce się spotykać ja w sumie nie wiem czy chcę, Ona mówi że brakuje jej seksu , ale widzę że nie tylko seksu i mam pytanie, może któraś z Pań na tym forum ma podobny "związek"bo nie chcę jej krzywdzić a jednocześnie chce aby była zadowolona

Gość gość
zrób kopiuj wklej w rozmowie z nią. Jak nie wiesz, jak ci nie zależy, a nie wiesz co ona czuje to powiedź jej co ty czujesz, jakie miałeś poprzednie związki i tak dalej ... rozmowa leczy, czemu dzisiaj bliżej wam do internetu jak do rozmowy z partnerem eh

Gość gość
Szczerość najważniejsza.Jeśli chodziło Ci tylko o sex powiedz jej to. Jak nic do niej nie czujesz też mów otwarcie jeśli to przyjmie z głową to prawdziwa kobieta i może warto się zainteresować jeśli nie, to niedojrzała panna która myśli że podbije świat.