Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rafalskiraf

Moja żona tak bardzo nie chce mieć dziecka

Polecane posty

Gość rafalskiraf

Moja żona boi się że zajdzie w ciąże i przez to odstawiła tabletki bo nie zapewniały 100 procentowej antykoncepcji, stwierdziła że najlepszym sposobem na brak dziecka jest ciąża i tak od 2 miesiecy nie uprawiamy sexu. co mam robić? mogę ją jakoś przekonać?

jak sposobem na nie posiadanie dziecka jest ciażą?? Gimbaza do szkoły!!!!

Gość rafalskiraf
sposobem na nie posiadanie dziecka jest abstynencja seksualna, sorry, nie wiem co piszę

Gość gość
a czego one się boi? ciąża to pikuś, poród gorszy ale krótszy. powiedz że sobie babe znajdziesz :D

Gość gość
wymień na nowszy/lepszy model i problem z głowy Najprostsze rozwiązania są najlepsze

Gość gość
sterylizacja? ona nie chce dziecka teraz czy w ogóle?

Gość gość
kazdy ma swojego bzika

jezeli macie warunki na posiadanie dziecka.. ona nie ma szkoły i jakis wiekszych zobowiązań a do tego wiekowo po 25 roku życia...to ją troche postrasz ,że jezeli ona ci go nie da to da ci inna. Wytkaj ,że nie po to sie wiązałeś i żeniłes żebys teraz sie musiał błagać o dziecko... że jak taka anty jest to po co w ogóle ślub brała...

Gość gość
cóż - ja też nie chcę dziecka. Ani teraz ani prawdopodobnie w przyszłości. Jednak tabletki dają prawie 100% skuteczności. To co się słyszy o tych "zaszłam w ciążę przy tabletkach" - to pominięta tabletka, jakieś leki obniżające skuteczność, wymioty/biegunka do 4h po zażyciu tabletki i nie wzięcie nowej. Tak naprawdę nie ma szans zajść w ciążę przy tabletkach. Proponuję wysłać żonę do lekarza niech ją poinformuje co i jak ;) A jak nie to może tabletki+prezerwatywy? :) Choć i tak myślę, że to prowo pana bez jąder :D

Gość gość
"to ją troche postrasz ,że jezeli ona ci go nie da to da ci inna" gratuluje dojrzalosci

dlatego ja nie zamierzam nigdy wyjść za mąż, żeby moja miłość nie została wymieniona z dnia na dzień na miłość jakiegoś niezrobionego jeszcze bachora:)