Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

piersi po ciąży

Polecane posty

Gość gość

Jestem 2 lata po ciąży . Karmiłam tylko 3 miesiące na początku piersi były w porządku. Na dzień dzisiejszy jak stanęłam przed lustrem nie no to jest jakaś masakra naprawdę. To są autentycznie dwa obwisłe placki, fruwają każdy w inną stronę.NIedawno jeszcze biustonosz push up dawał sobie radę moje piersi były n swoim miejscu. Kupiłam sobie ostatnio trochę lepszy stanik aby trochę je uniósł i nawet on sobie z nimi nie radzi . na klatce piersiowej mam poprostu dołek a cycki leżą niejędrne fałdy skóry. Czy na taki stan mogę coś jeszcze zaradzić

Gość gość
Będę mogła Ci pomóc, ale musisz wrzucić zdjęcie, bo nie da się tego opisać, a są różne warianty.

Gość gość
podobno to jak piersi wyglądają to nie przez karmienie ale przez samą ciążę. na pocieszenie ci powiem, ze ja miałam pokarm tylko w jednej piersi i efekt jest taki że ta pierś, którą karmiłąm jest nadal większa niż przed ciążą, a ta nieużywana jest mniejsza niż przed ciażą - wygląda jak placek przyklejony do klatki piersiowej :( i nie mówię tu o drobnej, niewidoczenj róznicy.. niestety nie, dwa rozmiary różnicy jak w mordę strzelił :(

Gość gość
podobno to jak piersi wyglądają to nie przez karmienie ale przez samą ciążę. na pocieszenie ci powiem, ze ja miałam pokarm tylko w jednej piersi i efekt jest taki że ta pierś, którą karmiłąm jest nadal większa niż przed ciążą, a ta nieużywana jest mniejsza niż przed ciażą - wygląda jak placek przyklejony do klatki piersiowej :( i nie mówię tu o drobnej, niewidoczenj róznicy.. niestety nie, dwa rozmiary różnicy jak w mordę strzelił :(

Gość gość
A czytałaś jak zakładać stanik? Tzn. jak zgarniać pod ramiączkami, aż z pleców? Mi to pomogło sporo, piersi nie są już takie klapnięte. No i sam stanik dobrze dobrany. Nic innego niestety nie działa, zimne i ciepłe natryski na zmianę to tylko chwilowy efekt, kosmetyki nie działają kompletnie. Piersi nie wyglądają rewelacyjnie, ale jednak nieźle i dużo lepiej niż tuż po zakończeniu karmienia.

Gość gość
ja popieszczę Wasze piersi, nawet ta klapniete