Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jenni114

JEDNODNIOWY OKRES

Polecane posty

Zwracam się o pomoc w sprawie JEDNODNIOWEGO OKRESU. Zacznę może od początku, brałam tabletki miesiąc, skończyłam jedno opakowanie i przestałam kontynuować. Po nim nie zabezpieczałam się niczym. Minął miesiąc od ostatniej miesiączki i na dniach miałam dostać kolejny. Dostałam wczoraj lecz pokrwawiłam nie dużo, a dzisiaj to już tylko brązowa wydzielina bądź plamy w nikłej objętości. Proszę o jasne komunikaty w tej sprawie- co to może oznaczać. Dodam,że nie potrzebuje dodawania 5 groszy od siebie (tzn - to jasne,że wpadłaś trzeba było uważać) Poproszę o fachową pomoc. Do lekarza też pójdę, ale może któraś z was miała podobne przypadki, więc proszę się nimi podzielić, z góry dziękuję za rady i pomoc. Pozdrawiam.

Gość gość
Zrób test. To może być ciąża, ale mogą to być też zaburzenia po tabletkach. Nikt tu nie jest jasnowidzem.

Dodam,że wczoraj bardzo źle się czułam, myślałam,że to przez imprezę dzień wcześniej,bo trochę wypiłam, ale bardzo bolało mnie podbrzusze- a raczej żołądek, nie mogłam patrzeć na jedzenie i zwymiotowałam... Gdzie nigdy nawet po WIELKIM WYJŚCIU nie zdarzało mi się to. Później ten żołądek i brzuch skojarzyłam sobie z okresem,który dostałam- lecz jego już nie ma...

Gość gość
Idz na obrobkę mechaniczną/skrawanie/