Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ciaza

Polecane posty

Gość gość

Witam, Pewnie tresci na ten temat na forum bylo juz mnostwo ale z oowdu braku czasu ktory ogranicza mi praca nie moge przejrzec calego forum w poszukiwaniu tematu podobnego do mojego dlatego pisze i prosze o opinie kobiet doswiadczonych ,ktore sa lub byly w ciazy. Otoz staramy sie z mezem o dziecko od czerwca . W lipcu i sierpniu miesiaczka nastapila prawidlowo wedlug daty , a zaznacze ze mam miesiaczki regularne jezeli sie spoznialy to gora 2 dni . Teraz 9 wrzesnia @ powinna nastapic jednak minal juz tydzien i miesiaczki brak . Od 9 czuje sie bardzo zle codziennie mam bole te same jak przed @ czasem silniejsze a czasem slabsze . Poza tym mam odruchy wymiotne i zawroty w glowie . Bol piersi towarzyszy mi codziennie i dodam rowniez ze mam szklisty sluz z bialymi grudkami . Nie potrafie wykonywac normalnych codziennych obowiazkow w domu gdy chce zrobic cos w ogrodku co wymaga schylenia sie i ponownego wstawania po kilku rundach brzuch mnie zaczyna bolec i czuje sie strasznie slaba za kazdym razem musze isc do lozka i gdyby nie to ze praca przelezalabym w lozku caly dzien . Chcialabym prosic o rady . I pewnosc czy moze byc to ciaza? Nie jestem w tym temacie doswiadczona ale moze ktos przechodzi lub przechodzil podobne objawy do moich .

Poczekaj jeszcze kilka dni i zrób test, na forum nikt nie umie przewidzieć, czy jesteś w ciąży :/

Gość gość
No to jak tydzien temu mialas miec okres, to dlaczego jeszcze nie zrobilas testu?

Gość gość
A moze poprostu zrob test ,bo tu nikt ci na 100% nie powie ,bo nie wie

Gość gość
wiem wiem zdaje sb sprawe z tego ze nikt nie moze mi powiedziec czy to ciaza . chcialam tylko wiedziec czy komus towarzyszyly objawy podobne do moich

nie doczytałam, że miałaś mieć okres 09.09., więc rób test i wtedy się okaże.

Gość gość
napewno milionom kobiet towarzyszyly takie objawy i u jednych oznaczaly ciaze, a u innych nie. Starasz sie o dziecko, to po tyg. juz dawno bym robila test.