Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

waga po porodzie WEJDŹDCCIE dla wszystkich mamusiek

Polecane posty

Gość gość

witajcie drogie mamy jak każdej z nas wiadomo te małe istotki troszeczkę przyczyniają się do tego iż skaczą nam cyferki na wadze :) jestem ciekawa czy wróciłyście do swojej wagi wyjściowej? Ja jestem po 2 cc 16 miesięcy i 5 lat. Moja waga przed pierwszą ciążą 60 kilo, na koniec 80 kilo,po 3 miesiącach na wadze 54 kilo waga przed 2 ciażą 51 kilo, w ciąży przytyłam 11 kilo :) waga obecna 52-3 kilo :) mam 164 cm wzrostu, a jak u Was :)

Gość gość
Jestem dwa lata po porodzie. SN. Wyjsciowa 66 kg przy 182 cm wzrostu. Przed porodem 82 kg Tydzien po 72 kg (zapominalam sie tuz po porodzie zwazyc :P) Teraz- nie wiem, nie mam wagi, ale wydaje mi sie ze mniej niz przed ciaza, bo musialam sobie mniejsze ciuchy kupic, no i widze po sobie :)

Gość gość
8mc przed 58kg teraz ok.90 a jak bedzie po to zobaczymy

172 cm wzrostu przed pierwsza ciaza waga miedzy 53- 55 kg Przytylam do 65 kg, po porodzie moja waga utrzymywala sie przez 3 lata na poziomie 60 kg. Druga ciaza - przytylam do 72 kg.Jestem 5 tyg po porodzie, nie wiem ile waze bo nie mam wagi, ale chycba nie chcialabym wiedziec... widze po sobie, ze zostalo mi jeszcze sporo do zrzucenia.Mysle, ze waze okolo 65 kg , wszytsko poszlo mi w pupe i uda :O Tym razem zaczelam cwiczyc i dbac o diete , bo figura mi sie okropnie zmienila na niekorzysc .

Gość iga z wawki
173cm, przed porodem wazylam 62kg, teraz waze 58, w ciazy przytylam 18

Gość gość
avent- to dopiero 5 tygodni :) Ale dobrze, ze masz motywacje do cwiczen. Jak juz dojdziesz do siebie, to polecam P90x :)