Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość musnieta sloncem

jak to jest z tymi objawami ciazy

Polecane posty

Gość musnieta sloncem

witam. zalozylam ten temat bo mam wielki dylemat. czytam wypowiedzi na roznych forach i mam metlik. otoz w tym miesiacu nie wiem kiedy mialam owulacje. w 13 dc mialam duzo sluzu. w 14 dc mialam sluz ale mniej. w tym dniu rowniez wspolzylam bez zabezpieczenia do konca. a w 15 dc dalej mialam sluz i klocie w prawym jajniku. i nie wiem kiedy ta owulka byla. do miesiaczki zostalo mi 4 dni jezeli owu byla w czwartek. szyjke macicy mam wysoko i zamknieta. od czwartku latam do wc co 2 godziny i oddaje duzo moczu. jezeli chodzi o sluz to czasem pojawia sie taki bialy. a od 4 dni pobolewa mnie czasem podbrzusze. al tak dziwnie jakby bylo zamulone. pomozecie?

Gość musnieta sloncem
nikt się nie wypowie???

Mogą to być objawy zarówno ciąży jak i nadchodzącej miesiączki. Poczekaj te 4 dni i zrób test,a jesli nie możesz wytrzymać to idź na bete albo z rana zrób test najlepiej o czułości 10 mlU/ml

Gość gość
ja jak zaszlam to tez mialam wrazenie ze dostane @, test zrobilam 4 dni przed @, tj. 10 dni od zabiegu, test wyszedl - kreska bardzo bardzo blada ale byla, to bylo jakos w sobote, w poniedzialek zrobilam test z krwi a miesiaczke mialam dostac w czwartek, teraz maluch spi :)

Gość musnieta sloncem
ale dałyście mi nadzieje, za to wam dziekuję;* a jak było u ciebie ze sluzem??? miałaś go duzo? czy w ogóle??? bo mnie się tylko czasami taki biały pojawia....

Gość musnieta sloncem
czy ktoras z was drogie forumowiczki miala podobnie?

Gość gość
to ja z 13.02, nie pamietam dokladnie jak bylo na poczatku ze sluzem ale ogolnie w ciazy mialam go mnostwo, non stop wymienialam wkladki, trzymam kciuki, daj znac jak zrobisz test :)

Gość gość
U mnie objawy ciazy byly identyczne jak na okres,nawet w dniach okresu czulam sie jakbym go miala,tylko bialy sluz. Wczesniej roznie z nim bylo,raz mniej raz wiecej. Nawet za specjalnie nie pamietam. Bylo jak zawsze :) tylko brak krwi i 2 kreski na tescie. A brzuch mnie bolal strasznie.

Gość gość
To objawy i na ciążę bi na okres też tak miałam a byłam w ciąży. Ale czy wy powariowalyscie żeby juz się objawów doszukiwać masz normalne objawy na okres w tak wczesnej ciąży nie różnią się niczym wiec po czekaj do okresu zrób test idź do lekarza i będziesz wiedziała a objawy zaczną ci się około 7 tyg i wtedy będziesz miała ich dosc

Gość musnieta sloncem
no tak. ta stronka z objawami jest ok, ale we wczesnej ciazy zaciemnienie brodawek? kiedys tu na kafeteri czytalam ze brodawki ciemnieja pozniej.

Gość musnieta sloncem
moze ktos jeszcze sie wypowie?

Gość gość
u mnie w dwóch ciążach wszystko wyglądało jak w normalnym cyklu -czekałam na okres który nie nadszedł.

Gość musnieta sloncem
dzisiaj 2 dni przed niechciana miesiaczka pobolewa mnie podbrzusze i kluje mnie z lewej strony jak na kolke jakas. i mam uplawy. mam nadzieje ze @ nie przyjdzie.

Gość musnieta sloncem
dzisiaj jest dzien po spodziewanej @ i nie ma nic. robie pozniej test