Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość justynastudent

czy moge isc zrobic bhcg

Polecane posty

Gość justynastudent

Witam drogie Panie. Jestem mało doświadczona jeżeli chodzi o testy ciazowe. Dlatego proszę o pomoc. Ostatni termin miesiącski to od 27.08 - 2.09. Dodam iż okres trwa zawsze 7 dni ,ale cykle mam nieregularne i to bardzo . Zdarzylo się raz ,że trwał 48 dni. Kochałam sue z narzeczonym 8.09. Dziś mamy 16.09. Czyli bez sensu żebym szła robić bhcg z tego co tu przeczytałam ? Proszę pomóżcie.

Gość gość
troche za szybko, poczekaj z tydzien jeszcze minimum

Gość gość
Tak bez sensu !!!

Gość gość
mam nadzieję, że student to nazwisko, bo jak takie jełopki zdają maturę i takie tumanice robią studia to ja... czarno widzę przyszłość Polski...

Gość justynastudent
Jestem niecierpliwa. Chciałam iść w piątek 20.09 No właśnie też mi sie tak wydaje... Nawet nie wiem czy jwst sens czekać tydzień czy po prostu do spodziewanej miesiaczki .. Tylko najgorsze jest to,że nue wiem kiedy ja dostanę zważywszy na ich nieregularnosc. Może iść pod koniec miesiąca?

Gość justynastudent
Akurat tak się składa ,że to pseudonim od nazwiska. ;-] a z resztą nawet gdyby to raczej nie powinnas miec do tego żadnego "ale", ponieważ wypowiadaja się tu kobiety w każdym wieku począwszy pewnie od 16 latek do 40 latek. Więc co na di tego wykształcenie ?!?!

Gość justynastudent
Ja sie nikogo o wiek nie pytam . :0 może ty nue masz studiów i siatkarek wszystkie rozumy to idź na jakiś Uniwersytet i pokaz jaka jesteś inteligentna w każdej dziedzinie. :0

Gość justynastudent
Zjadłaś * a nie siatkarek. Pomyłka w pisowni ,ach ten telefon .

Gość justynastudent
A i jeszcze jedno. Czyli forum przeznaczone jest tylko dla osób ,które studiów nie skończyły. Śmieszne;-]]

Gość gość
porozmawiałaś ze sobą? ulżyło ci? jeśli chcesz polemizować ze mną to proszę pisać w ojczystym języku... po 2gie jeśli jesteś bardziej inteligentna od małpy to gdy się ma nieregularne miesiączki to się idzie do ginekologa i się to leczy, chyba że zaczęłaś miesiączkować dopiero, no ale sex z nieletnią? to jest karalne

Gość justynastudent
Chyba masz jakiś problem ze sobą. Może brakuje ci czegoś. Polemizować to ja mogę z kimś normalnym... A to,że się nie leczę to jest moja sprawa,może nam ku temu powody. Śmieszna jesteś .. Po co sie udzielasz skoro nawet nue potrafisz pomóc ?! Wiem doskonale co jest karalne a co nie . Fajnie ,su uświadomiłas sama siebie. Oooo zgrozo.

Gość gość
justynastudent nie zwracaj nawet uwagi, tu jest pelno takich tępych zdzir niedowartosciowanych ktore cie objada za byle co zeby ulzylo. pewnie suka w domu pod stolem musi siedziec bo do powiedzenia nic nie ma to chociaz tu sie powyzywa na ludziach glupimi docinkami nie na temat!

Gość gość
o widzę że ciemnota postawiła dopisać jako gość haha

Gość gość
jedziesz dziewczyne bo nie wie po jakim czasie sie robi bete? a to jest jakis obowiazek zeby wiedziec takie rzeczy? w szkole tego ucza czy co? aaaa bo ty wszystkie rozumy zjadlas pewnie.. glupia zdzira

Gość gość
jestem gosciem z 12:34 bo chcialam normalnie dziewczynie odpowiedziec skoro zadala pytanie, od tego jest forum. a na takie szmaty syczące jak ty jestem wrecz uczulona, wojuj w domu tępa idiotko, nie tutaj

Gość gość
a czy czytałaś inteligencjo co ja pisałam, czy odpisałam po jakim czasie robić? NIE, wróć do szkoły niech nauczą cię czytania ze zrozumieniem

Gość gość
haha, ale wy dwie siebie warte :D no cóż, ja nie będę się zniżać do waszego poziomu bo jeszcze się będę musiała położyć

Gość gość
no wlasnie NIE ODPOWIEDZIALAS wiec stad w*********j

Gość gość
ponizasz to sie wlasnie takim zachowaniem kretynko. dziewczyna zadala zwykle pytanie a ty ja objechalas jak psa ch*j wie za co!!! trzeba byc naprawde smieciem zeby swoje chore jazdy odreagowywac na normalnych ludziach. masz masz w domu k***a z 5 bachorow to juz jestes wprawiona we wszystkich tematach poruszanych na tym forum

Gość zbyt wwcześnie
jesli masz takie nieregularne cykle to nie ma co tak pędzić na bete. Poczekaj.

Gość gość
ja robilam bhcg 3 dni przed miesiaczka, ale czułam że coś jest nie tak jak zwykle. i nie mylilam się. wyszło 420, a w dniu spodziewanej miesiaczki bhcg wynosiło 1200. Poczekaj, musisz uzbroić się w cierpliwość.