Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wpadłam tylko zobaczyć czy tradycja podtrzymana

Polecane posty

Gość gość

jak co roku wchodzę na kafe już tylko po to, żeby zobaczyć, czy podczas sezonu jesiennego matki przepychają się w temacie czapkowym :D Zaczęłyście już?

Gość gość
Nie jeszcze nie! Jak chcesz coś wiedzieć na ten temat to zapytaj po ludzku a nie robisz głupie podchody.

Gość gość
Hahahahaha :D Ja od niedawna wrocilam na Kafe i znowu rycham sie jak norka. Umiecie czlowiekowi poprawic humor :P

Gość gość
A co odkrywczego ma być w tym temacie? Przepychanki od lat te same ale zawsze śmieszy mnie ta lawina tematów o czapkach i awantury i wrzaski :D

Gość gtrgrtg
:D No właśnie wczoraj zdrowiejącej córce założyłam jeszcze opaskę a dziś widzę już dzieci w jesiennych czapkach. Gdyby przyszło mi do głowy założyć o tym temat, już byłby dym.

Gość gość
ja uważam, że nie ma co się o to licytować. Jak ja zakładam czapkę, a koleżanka opaskę, idziemy razem na spacer to mam się z nią o to kłócić? Raczej nie... Albo jej córa jest grubsza, mój to szczypior i jest mu wiecznie zimno (tj tatusiowi) to mamy na siebie wzajemnie naskakiwać, że za ciepło/za chłodno ubrałaś dziecko? NIE!!!

Gość gość
ale to jest kafeteria tego nie ogarniesz, tu każdy anonimowy i czuje się pewniej* *dokończenie wypowiedzi z godz. 13:09:41

Gość gość
Ale powiedzcie same, żaden temat nie wywołuje takiego wzrostu ciśnienia jak kłótnie o czapki :P

Gość gość
Cale lato byla klotnia o czapki:) Tez uwazam ze kazdy robi jak uwaza. Kazde dziecko jest inne,nawet w jednej rodzinie. Jednemu bedzie goraco lekko ubranemu inny zmarzlak zmarznie jak jest cieplo. A na kafe-kazdy jest z.innego rejonu polski a nawet czasem swiata,a utwierdzanie w przekonaniu,ze jest wrzesien a we wrzesniu czapki sie nie naklada.... sory ale jak spadnie snieg we wrzesniu to czapki dziecku nie nalozysz bo jest wrzesien?a moze w jednym zakatku jest taka zawier***a i p**dzi,ze dorosly bez czapki nie da rady a w drugim chodza w krotkim rekawku? Takie dyskusje nie maja sensu. Predzej sasiadki moga sobie na ten temat pogadac a i tak to ich osobista sprawa.

Gość exdebill_po_wakacjach
ja już założyłam - piździ gorzej jak w kieleckim;)

Gość gość
Ja dzisiaj sobie nawet czapkę nałożyłam.

Gość picia jola
No co tak slabo ;) Ja to wczoraj gola wyszlam na 10 stopni,dziecko tylko w 'bodziaku NA krotki rekaw' i matki na mnie patrzyly jak na nienormalna.