aganitka 0 Napisano Wrzesień 16, 2013 Mmam problem, ponieważ półtora miesiąca temu zaczęłam brać tabletki antykoncepcyjne i przed końcem drugiego opakowania miałam przyjść do mojej lekarki na wizytę. jednak gdy zadzwoniłam żeby się zarejestrować z ponad tygodniowym wyprzedzeniem okazało się ze wolne miejsce jest dopiero za trzy tygodnie a do tej pory już tabletki mi się skończą. czy mogę iść do innego lekarza, żeby mi przepisał receptę na tabletki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 16, 2013 mozesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 16, 2013 Nie. To jest zakazane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aganitka 0 Napisano Wrzesień 16, 2013 to w takim razie jeżeli jest to zakazane to co można zrobić? skoro przestać nagle brac tabletek nie można Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 16, 2013 Iść do lekarza i poprosić o wystawienie recepty bez wizyty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 16, 2013 jpd mozesz isc nawet rodzinny ci moze wypisac masakra. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 16, 2013 po receptę nie musisz się umawiać na wizytę. Idziesz do pielęgniarek u ginekologa, mówisz o co Ci chodzi i za parę minut dostajesz receptę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach