Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

oklapnięte włosy

Polecane posty

Gość gość

mam długie włosy, takie aż po cycki. chciałabym się jakoś tak czesać żeby wyglądać jak człowiek...mój problem jest taki, że u dołu włosy się wykręcają w różnie strony (na szczęście nie puszą się) a u góry są takie klapnięte...czym je ładnie podnieść u nasady?

Gość gość
no i czym ogarnąć te niesforne końcówki? co polecacie do pielęgnacji? macie jakieś doświadczenia? ;)

Gość miseczkaB
Moja koleżanka po prostu zrobiła sobie taką podnoszącą trwałą, u samej nasady włosów i super to jej się sprawdza. A na końcówki fajne są woski do włosów - włosy są utrwalone, ale elastyczne. Sama teraz testuję olejek Biovax L'biotica Naturalne oleje - trochę wcieram w jeszcze mokre włosy, potem suszę na szczotce - jest nieźle i mam nadzieję, że przy okazji nieźle odzywi włosy, bo tam jest i olejek arganowy, makadamia i kokosowy.

Gość gość
Proszę, kilka postów u Anwen: www.anwen.pl/search/label/obj%C4%99to%C5%9B%C4%87 A na końcówki trzeba zadbać o całosć pielęgnacji, pewnie masz włosy falowane i trzeba tym falom pomóc (olejowanie, mycie odżywką, żel lniany etc., u Anwen czy Czarownicującej znajdziesz wszystkie informacje).