Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet mnie zostawił z powodu choroby matki

Polecane posty

Gość gość

Jestem zrozpaczona, ukochany facet powiedział mi właśnie, ze musimy "zrobić sobie przerwę". Nagle okazało się, że jego matka jest śmiertelnie chora i to jest powód. Chciałam być przy nim i być jego oparciem, naprawdę strasznie tego chciałam i czułam potrzebę pomocy. On jednak stwierdził, że w tej chwili chce być tylko z rodziną i nie moze być jednoczesnie ze mną, nie ma dla mnie głowy. Ja to rozumiem, ze teraz matka i rodzina są najwazniejsi, ale żeby od razu zrywać? Przeciez nie musimy sie często spotykac, ale jakiś kontakt i zwiazek moglibysmy utrzymywac. Nie wiem co robić, bardzo go kocham i to jest cios w samo serce 😭 Niech ktoś cos doradzi, proszę.

Gość gość
Wątpię, zanim dowiedział sie o chorobie to układało nam się świetnie i ciągle mówił, jak bardzo kocha itd. Wiadomosć o matce go załamała, ale nie spodziewałam sie czegoś takiego :(

Gość anonim

Jestem takiej samej sytuacji tyle że to dziewczyna mnie zostawiła bo jej mama jest chora.

potrzebuję pomocy.

Gość Braksłów
51 minut temu, Gość anonim napisał:

Jestem takiej samej sytuacji tyle że to dziewczyna mnie zostawiła bo jej mama jest chora.

potrzebuję pomocy.

Szkoda, że mój były tego nie zrobił, gdy mu matka zachorowała. Zmarła, później jego ojciec zmarł, a on sam popadł w alkoholizm i zaczął mnie zdradzać i okradać. Zajefajna sprawa. Do tej pory jestem zdruzgotana, bo się zaangażowała i byłam przy nim, jego rodzicach, przejmowałam się jego życiem, bo myślałam, że to nasze życie, a on mnie na koniec tak potraktował. 

Także lepiej, jak już teraz dziewczyna dała sobie spokój. Ona przynajmniej nie oklamuje samej siebie. Wie, że tragedia w jej rodzinie ją złamie i że zniszczy wasz związek. 

Mój mi gadał ...y typu, ze to przeżycie nas tylko wzmocni. I popatrz, co wyszło.