Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy jestem jedyna na świecie

Wstręt do dotykania geniatliów dziecka

Polecane posty

Gość gość
A co słodkiego jest w niemowlęcych genitaliach? Pomarszczony worek mosznowy którego lepiej nie unosić do góry jak dzieciak walnie rzadką kupę bo wygląda to jak klops na gównianym sosie. Moi siostrzeńcy tak robili kupę że ofajdali sobie jądra i trzeba było to wycierać a że jajka się ciągną (skóra) więc obrzydliwie się to oczyszcza (miałam pecha dwa razy to robić).

Gość gość
Faceci sobie używają dopóki nie dopadnie ich prostata lub wiek kiedy mały przestaje fruwać :D, wtedy widać na mordzie starszych panów frustrację jakich mało. U nas na osiedlu jest dwóch takich panów (mają po 60 tce) i każdy na osiedlu wie że to j**aki i może to nieładnie ale nawet starsze sąsiadki mówią że to stare dupcyngiery i że tfu, wstyd.

Gość gość
A nie, to u nas się mówi że "starszy pan się nie szanował" i tyle :D. Mówi sie też że jak za młodu mężczyzna jajek nie upilnuje to im żółtko szybko wyschnie :D

Gość Ten top przypomniał mi czemu
nie mam dziecka :D . A tak serio - lekkie skrępowanie przy pielęgnowaniu genitaliów dziecka, a nawet więcej niz lekkie jest zupełnie normalne chyba. Szczególnie genitalia chłopców, które są duże i nachalne ;) To genitalia, w kulturze mocno obłożone tabu w naszej świadomości, szczególnie w przypadku dziecka, które ma z założenia NIE być seksualne (a jest seksualne od urodzenia, bo posiada płeć po prostu, nie każdy to akceptuje :) ). Myślę, że to co u normalnej pod względem psychoseksualnym matki jest z lekka krępujące, u kobiety z jakims problemem w tej sferze urasta już do rangi jakiejś fobii. Jest kilka przypadków psychiatrycznych na tym topie :) Z jednej skrajności w drugą - od totalnego odrzucenia po jazdę w druga stronę (np. całowanie genitaliów dziecka). . Pytanie mam: po co macie dzieci, skoro nie jesteście normalne tak do końca? :) Naprawdę wiekszośc ludzi nie powinna mieć po prostu dzieci i tyle. Po co produkować następnych wykoślawionych i generować na dziecko swoje obsesje i traumy? Roślinki sobie hodujcie i gitara :)

Gość gość
Te wasze dzieci ktorymi sie tak brzydzicie beda wam jeszcze na starosc d**y wycierac , te stare pomarszczone cipska I d**encje z odlezynami to dopiero bedzie ich na zygi bralo albo jeszcze lepiej zostawia I poczekaja az ktos inny sie zlituje i pieluche z gownem zmieni, jedna z bladzi ktora tutaj pisala ze dzieciak obsrany chodzil bo ona sie brzydzila pieluche zmienic no zebys ty na starosc obsrana nie lezala caly dzien I czekala za zbawiciela co ci cipsko I dupsko umyje.

"mamfeliczkaifredicza"-----to było piękne, naprawdę piękne.I przede wszystkim nawet dorosłe kobiety chcą się opiekować dziećmi a osobami starszymi już nie i częściej to mężczyźni im pomagają.Co do zwierzątek to dziewczynki lecą tylko na wygląd, ma być małe albo ładne.No i mniej się do nich przywiązują niż chłopczyki.Chłopczyk buduje prawdziwą więź, a dziewczynka tylko się bawi na jakiś czas bo jest ładne, bo jej się spodobało.No i te różowe ciuchy są dla mnie obrzydliwe,albo te sukienki po co tak małym dzieciom zakładać sukienki.Albo staniki, staniki na plażę dla dziewczynek przecież one nie mają cyców,prawda na same zakładanie tego stanika szkoda tak cennego czasu.Albo nie rozumem tego że sprzedaje się dla takich gówiar szminki,albo jakieś malowidełka, aż patrzeć się nie chce na tą patologię bo one się malują chyba dla pedofili, albo pedofilek.Albo chore dla mnie jest że kobiety chcą wykonywać perfekcyjny makijaż dla takich "fuf" jak idzie ona do komunii św. malowanie rzęs,ust,fryzura, kolczyki piercing, pierścionki, może jeszcze koronkowe majtki i jeszcze stanioch, ale nie brzydki stanioch, no on ma przecież przyciągać,dziewczynka ma do siebie przyciągać, co w takch małych takie psedudoprzystrajanie się wygląda obrzydliwie.

Gość gość
autorka topiku to chyba jakas chora jest...

Gość gość
Z Lesby rodem...?

Gość gość
A ta "mamfeliczka "etc tez porzadnie kopnieta w glowe,takze bez zbednych ekscytacji i bezsensownych teorii...dareczku :D

Gość gość
A ta "mamfeliczka "etc tez porzadnie kopnieta w glowe,takze bez zbednych ekscytacji i bezsensownych teorii...dareczku :D

A autorka i inne które w pewnym sensie są za autorką to mają "sensowne teorie"?

Gość gość
a swoja droga,to jak autorka zaszla w ciaze...? Teoretycznie,to mogla nie dotykac swoimi palcami tego duzego siusiaka,ale...:D

2013-09-16 17:20:43 "gość dlatego jest niektórym trudniej, ponieważ kobieta tak jak i dziewczynka mają to samo czyli waginy,siebie umyją tak jak i córkę, może jakby miały kobiety penisy to byłoby łatwiej- to na pewno. i dla mnie jest to zrozumiałe." --po pierwsze vagina to pochwa a pochwa jest w środku,kobiety mają srom.po drugie to kolejny dowód że chłopczykami powinni zajmować się ojcowie, lub opiekunowie? W przypadku kiedy patologiczna matka urodziła, lub jest upośledzona,chora,nienormalna, lub jest pedałką i lub feministką. P.S prawdopodobie do tego doprowadził feminizm i lesbijki, i to że kobiety w dzisiejszych czasach uważają się za ósmy cud świata.Albo że uważają się za lepszy gatunek,albo chciałby być lepiej traktowane.

2013-09-16 16:22:38 "czy jestem jedyna na świecie Bardzo chciałam mieć dziewczynkę. Kiedy sie dowiedziałam, że będzie chłopiec byłam smutna, rozczarowana. Wiem że to jest jak totolotek, albo się trafi albo nie. Jakoś się przyzwyczaiłam do tej myśli, myślałam jakoś to będzie, jak sie urodzi to mi się zmieni. Ale nie, urodziłam, położyli mi go na brzuchu, nic nie czułam do dziecka, płakałam. Mąż sie cieszy bo on chciał syna, ja wymiguję sie zmęczeniem, jak już nie ma koło mnie nikogo to wykonuję czynnośc**przy nim byle jak, byle go tam nie dotykać." ----piszesz że mąż się cieszy,czyli go kocha, on nich się nim zajmuje a ty powinnaś mu płacić alimenty i tyle.Wymigujesz się zmęczeniem?no k ur wa to ty to ukrywasz?nie powiedziałaś mężowi że brzydzisz się dotknąć peniska?Nikomu nie powiedziałaś?Powiedziałaś o tym tylko tu?

20.09.13 [zgłoś do usunięcia] gość Prawda to że ładniejsza dziewczynka niż chłopiec, dziewczynka cała różowiótka, śliczna a chłopiec ma brązową kulę między nogami x x x x hahahaaaaaaaaaaa uśmiałam się z tej kuli hahhaha :D:D:D:D dzięki za poprawienie humoru

a co w tym śmiesznego jest...?moszna nie jest brązowa tylko różowa, radzę się doszkolić.

Gość gość
Faceci sobie używają dopóki nie dopadnie ich prostata lub wiek kiedy mały przestaje fruwać smiech.gif , wtedy widać na mordzie starszych panów frustrację jakich mało. U nas na osiedlu jest dwóch takich panów (mają po 60 tce) i każdy na osiedlu wie że to j**aki i może to nieładnie ale nawet starsze sąsiadki mówią że to stare dupcyngiery i że tfu, wstyd.>>> facec**** 60tce powinni byc utylizowani, bo do niczego juz sie nie nadaja I nic nie robia czy to w wdomu, czy w rodzinie, szczegolnie powinno sie utylizowac Azjatow, bo to wlasnie z ich powodu gina slonie i nosorozce na swiecie, a ostatnio w Chinach nawet jest moda na jedzienie ludzkich plodow, wszystko po to, ze te stare capy mimo, ze juz nie moga I wygladaja jak zywe mumie, wciaz im sie marzy seks z mlodymi laskami, a fujara nie daje rady stawac, wiec zrobia wszystko, nawet zniszcza przyrode na ziemi, byle im kuska stala...

Gość gość
a męża brałaś, a może jeszcze do mordy i nie przeszkadza ci to

Gość gość
Szczerze mówiąc jestem w szoku jak czytam tu niektóre komentarze, do głowy mi nie przyszło, że ktoś może mieć takie problemy. Mam synka i z chęcią "zjadłabym" go całego, nigdy się go nie brzydziłam pielęgnować mimo, że kupsko śmierdzi okrutnie i przyjemne to nie jest. W końcu moje kupsko też nie pachnie ambrozją do cholery :D

Gość Raul87
Co do autorki tematu - to normalne że tak czuje, wcale jej się nie dziwię. Co do pozostałych piszących tu osób - przesłałem do Prokuratury Okręgowej zawiadomienie o waszych wpisach, po waszych adresach IP zajmie się wami odpowiedni pion KMP.

Gość gość
W zyciu bym sie nie zgodzila. Pomijajac fakt ze takie malenstwo ma wszystko inne niz dorosly, nawet nie patrze na genitalia mojego synka jak na szczegolnie intymny narzad tylko jak na czesc ciala ktora rowniez trzeba wymyc*****elegnowac. Przeciez to jeszcze wszystko malenkie, taki maluch jest calkowicie skazany na nas. Ale jakbym miala sie szerzej zastanowic to mnie bardziej odrzuca od dziewczynek. Jakos wyobrazam sobie, ze brud im tam bardziej wchodzi, trzeba dokladnie umyc, odsunac to wszystko bleh czesto jakies wydzieliny, uplawy.tesciowa ma syna i dwie corki i mowila mi, ze duzo lepiej i latwiej przychodzilo jej dbac o higiene chlopczyka. I co wy z tymi dziewczynami, chlopcy sa tacy fajni, mamusiowe synki, super mozna takiego ubrac, jest bardziej samodzielny, szybciej wyfruwa z domu, a te dziewuchy, glupiutkie zazwyczaj, ciagle na rozowo w przedszkolach, pozniej w gimnazjum zdrowo im odbija, robia sie wulgarne i zboczone, czesto gorsze od nastoletnich chlopcow. A jak zrobia sobie dziecko rodzic ma przechlapane bo musi pomagac. Ja jak tylko dowiedzialam sie ze chlopak myslalam ze oszaleje ze szczescia

Gość gość
"Wiele kobiet do przewijania dziecka zakłada rękawiczki tylko się tym nie chwalą bo zaraz są atakowane przez zwariowane mamuśki Lepiej przecież po przewijaniu nawet rąk nie umyć i gościom ciasta nakroić " Niestety ale zwariowana jest matka która sie brzydzi własnego dziecka tak że aż musi ubrać rękawiczki by go przewinąć lub nie jest w stanie umyć dziecka dokładnie z tego powodu że nie akceptuje jego płci. Taka matka jest tak zwariowana że aż powinna zgłosić sie do psychologa. Zamiast wmawiać że to świat jest zwariowany czas stanąć oko w oko z własnym i dziecka problemem. Tak tak bo to że dziecko ma taką matkę może się odbić na jego psychice. Dzieci z biegiem lat z czasem są coraz większe i coraz wyraźniej widzą co sie dzieje że własne matka go traktuje w dziwaczny sposób i że w rzeczywistości to chciała córke. Przykre to bardzo. Wstawiacie się za kobietami osobami dorosłymi które skoro nie mają uczuć to powinny mieć chociaż zdolność logicznego myślenia i chociaż sie przełamywać by działać po ludzku, wypierać chore myśli. Skoro kobieta nie jest w stanie ich wyprzeć bo są silniejsze od niej to potrzebna jest pomoc psychiatryczna bo istnieje ryzyko że dziecko może być zaniedbane lub nabawi sie jakiejś choroby bo matka w dzieciństwie sie brzydziła go umyć a w dalszej kolejności też pewnie bedą i inne przejawy nieakceptacji jego płci np. nieumiejętność przytulanie czy powiedzenia kocham a to już sie odbija w wieku dorosłym. Mnie po prostu szokuje ile tu jest nienormalnych kobiet na kafe

Gość gość
"ja nie mam dzieci, ale tez nie wyobrazam sobie mycia chłopca jezyk.gif nie obrzydza mnie to, ale mam opory zeby sobie to wyobrazic jezyk.gif mycie dziewczynki moge sobie wyobrazic" Akurat ty to nic dziwacznego bo każda bezdzietna to sobie nie wyobraża w ogóle klimatu posiadania dziecka ale to akurat normalne, gorzej jak to dziecko już jest a kobieta dalej sobie nie wyobraża go ogarniać mimo że upłynął juz spory czas. Ja np. mam syna i nie mam problemów z jego myciem, nawet mycie go tam jest dla mnie mniej krępujące niż dziewczynki bo wydaje sie bardziej higieniczne, wszystko jest na wierzchu i raz dwa umyty a u dziewczyny "grzebać" w tych zakamarkach żeby je przemyć byłoby dla mnie bardziej niekomfortowe, ale jakby trzeba było to bym to pewnie robiła. Inna rzecz że u swoich dzieci inne są odczucia niż u cudzych, bardziej się je traktuje jako część siebie więc może jakbym miała córke to bym i ją zaczęła tak traktować, u cudzych dzieci przewijanie tu występują o wiele, wiele większe opory. Najstraszniejsze jest jak swoje dziecko sie postrzega jakby było cudze.

Gość gość
Nie wierzę, ze ten temat jest prawdziwy. Tez w glebi serca chciałam dziewczynke za pierwszym razem, ale jak juz sie urodzi to co to kuzwa za znaczenie ? Dzieciatko lezy , ma mokro i placze, a Ty nie przewiniesz, bo sie brzydzisz genitaliow ?? Ja tego nie ogarniam. Mam pierwszego synka, druga corcie, i nigdy takich problemow nie mialam. Jestem matka i pielegnacja dziecka to jeden z codziennych obowiazkow, zupełnie naturalna rzecz, tak jak karmienie, kapiel. A moje dziecko to nie gowno za przeproszeniem, zebym miala rekawiczki zakladac zanim je dotkne. Chore to dla mnie i tyle...

Gość gość
"Chłopcy są słabsi psychidznie i szybciej wpadają w nieodpowiednie towarzystwa i pokusy bo chcą udowodnić sobie i innym jacy są silni, odwazni i wogóle super. Pamiętam jakie głupoty wyprawiał mój brat i jego koledzy z dobrych rodzin , ja na takie rzeczy bym nie wpadła i to z bratem rodzice mieli ciągle problemy. Co do narządów płciowych to też z nim zawsze była stulejka i szpital , zabieg a u mnie normalnie bez problemu. " Z tego co piszesz to mam wrażenie że ty sama jesteś jak jakiś problem. Też mam brata który wyrabiał głupoty ale wiem że to nie jest wina jego płci lecz charakteru a jak chodzi o charakter to ziółka sie zdarzają i u chłopaków i u dziewczyn i płeć nie ma tu nic do rzeczy. Twoja w ogóle argumentacja na temat wyższości płci żeńskiej nad męską jest idiotyczna.

Gość gość
"Autorko - rozumiem cie doskonale...Ja mam jakis uraz do chlopcow ( dzieci ). Po prostu nie znosze...Cala ciaze modlilam sie o dziewczynke. Urodzilam corke! Opieka nad nia jest dla mnie tak naturalna jak oddychanie. Moj maz chcialby drugie dziecko ale ja sie juz nigdy nie zdecyduje na ciaze...Nie znioslabym gdybym urodzila syna...Nie obchodzi mnie co o mnie myslicie. Mozecie mnie zwyzywac jezyk.gif Moja siostra urodzila syna i jak do niej chodze to go ignoruje. Zreszta straszny dzikus z niego jest, ma 7 miesiecy a nie da sie z nim nic zrobic, ani potrzymac na rekach, ani pobawic bo zaraz ryczy :/ Wdal sie w mamusie-dzikusa...Obrzydliwe jest kiedy ona zmienia mu pieluche . Zawsze odwracam wzrok...Jest to po prostu dla mnje obrzydliwe! " Jesteś beznadziejna jako kobieta, żona i siostra. Nie wiem po co w ogóle odwiedzasz siostre jak nie masz do niej szacunku ani sympatii. Matka ci każe ?

Gość gość
Jestem w szoku jakie p\i\e\r\d\o\l\n\i\ę\t\e zimne kobiety przebywają na tym forumie i jak od nich gęsto. Przeraża mnie to jak można być takim popaprańcem

Gość gość
"Matka, która ma problem z higiena córki jest dziwna pechowiec.gif . Przecież to dziewczynka, jest tak samo zbudowana jak jej mama więc co to za problem ją podmyć? " Wiesz co jakbyś była dziewicą i nie miała nigdy styczności z fiutem to może bym zrozumiała twoje opory, ale po urodzeniu dziecka siłą rzeczy jest to niemożliwe abyś była dziewicą i nigdy fiuta nie widziała nie dotykała. Ja przed urodzeniem dziecka byłam z moim mężem w związku 10 lat, to dla jednych dużo, dla innych mało ale przez ten czas wybacz ta część ciała już mi tak spowszedniała że naprawde nie widzę w niej nic nadzwyczajnego, a jak widzę siusiaka u małego dziecka to już w ogóle sie czuje jakbym oglądała milionowy raz film w telewizji. W ogóle to siusiak u niemowlaka ma tak skrajnie inny charakter niż u dorosłego osobnika, maleństwo jest tak niewinne, nieświadome niczego, tak delikatne, że naprawde cieżko czuć cokolwiek poza zwykłym matczynym instynktem opiekuńczym i jeśli jakaś matka czuje inaczej to znaczy że niestety ale coś po drodze z nią poszło nie tak.

Gość gość
A ja sie brzydze swojej cipki. Nie lubie siebie tam dotykać rękami, chociaż mycie jakoś toleruje, ale to tylko mycie i tylko dlatego że to moje ciało natomiast martwie sie, nie wiem jak ten temat zniosę jakbym miała córkę, chociaż chciałabym mieć córkę ale akurat ten temat mycia i przewijania jakoś mnie zniesmacza. Kiedyś córka mojego brata poprosiła mnie czy mogę ją przytrzymać do sikania w kiblu i to było takie dziwne. Nie za bardzo wiedziałam jak sie zachować. Ja nawet siebie nie cierpie wycierać po sikaniu i kombinuje jak to ominąć a co dopiero jakieś dziecko. Chłopiec jest pod tym względem jakiś o niebo normalniejszy. Nawet nie trzeba go dotykać żeby wysuszyć po sikaniu bo ten listek papieru sam go dotyka na 5 cm odległości a tu dociskać w tą pipe ten papier żeby nasiąkł. Nie no czuje że szlag mnie by trafiał z tym w razie gdyby sie trafiło