Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Anulka277

luźne kupki u półtorarocznego dziecka

Polecane posty

Gość Anulka277

Witam drogie mamy Mam problem z moim maluszkiem. Od 2 miesięcy robi luźne, brzydko pachnące kupki w kolorze ciemnożółtym albo brązowym, czasem z resztkami jedzenia. Jest ich ok 3-4 dziennie. Byliśmy u 4 lekarzy pediatrów, każdy mówi że to nic takiego a problem jest, obecnie dostaje syrop na alergie pokarmowa, bebilon peptt i dicoflor bo lekarka wymyśliła ze to może uczulenie, nietolerancja mleka ( pije od 3 do 4 butelek na dobe). Generalnie jest niejadkiem, pić też pije za mało tzn napojow, wody itp....jak je to chle z maslem i szynka, troszke jakiejs zupki z ziemniakiem i mieskiem, czasem kaszka, w ciagu dnia dziubnie jakiegos slodycza i to tyle....chodzi do zlobka, tam też prawie nic nie jej i do tego non stop jest chory, infekcja goni infekcje ale nie sa grozne o antybiotykow nie dostaje. Dostal jakies 2,5 mies temu ze wzgledu na zapalenie gardla augumentin po ktorym mial straszna wysypke i dostawal leki:( czy ktoras z was boryka sie z podobnym problemem luznych kupek? aa i robilam jeszcze badanie kalu na bakterie i nic nie ma w nich, krew dobra pozostaje jeszxze mocz i na pasozyty ale generalnie jade do specjalisty z malym co za dlugo to trwa a pediatrzy nie bardzo cos robia:( ja jestem zalamana bo boje sie i wkrecam sobie filmy tylko:( pozdrawiam

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować