Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zaczarowanaaa15

Co oznacza biały sliski śluz

Polecane posty

Dwa dni temu kochałam się z chłopakiem. Pękła nam prezerwatywa. Ale on wyszedł. Nie doszedł.17/18 dzień cyklu miałam wtedy. Mam śliski, ciężki do rozciągnięcia biały śluz. Co to może oznaczać ? Mam nadzieję,że nie jestem w ciąży.

Gość gość
Jesteś po owulacji, na 99,99% nie zaciążyłaś

Gość gość
a nie masz jakiś innych objawów? swędzenie,pieczenie itp?? zerknij sobie na objawy najczęstszych infekcji http://www.provag.pl/infekcje_pochwy to jedno a drugie po dwóch dniach od stosunku mogłoby/ ewentualnie/ nie dojść do zapłodnienia a co dopiero objawów ciąży-takie pojawiają się znacznie póxniej.

Gość gość
Bzykanie i ciążą

Gość gość
"Jesteś po owulacji, na 99,99% nie zaciążyłaś" A skąd ten idiotyczny wniosek?

Gość gość
Owulacja nie musi występować idealnie 14 dnia. Zależy jakie kto ma cykle. Właśnie dlatego ważne jest by poznać swoje ciało. Fajnym rozwiązaniem jest tester owu na ślinę. Sama korzystam, dzięki temu wiem, w które dni może dojść do zapłodnienia w a które nie

Gość alinnkaa
u mnie jakikolwiek biały śluz to zwykle grzybica-tylko że jest jakby "serowaty". Od razu wtedy używam invag dopochwowo i maść clotrimazolum.A w ciąży wydzielina była rzadka,wodnista i bezwonna. Zrób test-bedziesz mieć pewność.

Gość gość
tak pisze poprzedniczka zrób test. do leczenia upławów stosuje sie lactovaginal, wiec może spróbuj takiej kuracji probiotykiem.