Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Emilka233333

dzisiaj dowiedziałam się że nie dostałam się na moje wymarzone studia

Polecane posty

Gość Emilka233333

przykro mi smutas.gif pocieszcie jakoś... Teraz czekam na decyzje z 2 innych i tu jest bardziej realne, że mnie przyjmą, ale na tej niestety się nie udało ....A tak bardzo chciałam tam iść. Poza tym to przekreśliło to, że będę studiować w mieście w którym najbardziej chciałam

Gość gość
A gdzie chciałaś i jakie studia?

Gość Emilka233333
na analitykę medyczną do Krakowa. Pocieszcie jakoś :(

Gość Emilka233333
up

Gość gość
Nie załamuj sie, tylko spróbuj za rok.Są gorsze problemy w życiu, a polowa moich znajomych np. na medycynę dostała się za drugim czy trzecim podejściem. Jeśli wiesz, że to Cię interesuje rób wszystko, żeby to osiągnąć, a wyżalanie się na forum internetowym Ci w tym nie pomoże. Powodzenia ;-)

Gość Emilka233333
teraz to chcę isć na prywatną ,a po roku spróbować się przenieść ,ale nie wiem jak to będzie...czy to się w ogóle uda. pewnie zostane na tej prywatnej :O

Gość gość
nie Ty jedna dziecko! przecież uczelnie maja żniwa , złodzieje Za tydzien beda dodatkowe zapisy :D pommo tego że kase zwinęli za rekrutacje a 80% pewnie sie nie dostało i teraz bądzie ponownie rekrutacja nowych :D aby znowu nagarnąc kasy to jest chore!!!! nigdzie takich praktyk na całym świecie nie ma ,szkoda że nikt z tym nie potrafi zrobić porządku, to żdzieranie kasy z ludzi! taa prywatna 600zł mcznie ludzie ! w niemczech płacisz 40 eu /sem i nie lepiej tam

Gość Emilka233333
wiem ,że nie ja jedna ,ale jakoś mnie to nie pociesza... dzisiaj mam załamkę na całego :(

Gość Emilka233333
up