Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc511

NA CZYM NAJWIECEJ UDAJE WAM SIE ZAOSZCZĘDZIC

Polecane posty

Gość gosc511

? bo mi na niczym:(

Gość gość
To tak jak mi-na niczym :o

Gość teraz na piwie
:D bo latem to szlo tego:D

Gość gość
nie mam z czego oszczędzać, kupuje tylko to czego potrzebuje i na wiecej nie wystarcza mi kasy

Gość gość
kupuje piwo tylko w czechach a oszczędzam na wypłacie.

Na tym co mam w stopce. A nie wyobrażam sobie nie móc oszczędzać. Depresja murowana wówczas.

Na jedzeniu jak jestem na diecie to wydaję ok40 zl dziennie, a normalnie stówe,aż wstyd, niestety odchudzam się zawsze góra dwa dni :D

Gość gość
na wszystkim mozna po troche nie wydawac na zbedne rzeczy kupowac tylko potrzebne prad mozna tez zaoszczedzic gotowac na dwa dni chocby paliwo do auta korzystaac wiecej z rowera

vikio22 ha ha wstyd mówisz Ja się męzowi nie przyznaję ile wydaję jak wyskakuje na zakupy na pół godziny do marktu;) i zamykam oczy jak rachunki płacę;)

Gość gość
Na żarciu-kupuje po promocjach no i sezon na borówki maliny i truskawki się skończył-a jedlismy dużo. Teraz jakos już tak się nie chce owoców...obecnie pozeramy jabłka bo lubimy młode a to zauważyłam taniej wychodzi niż te co wymieniłam wczesniej:) Na ubraniach-zrobiłam mega przegląd i naprawdę nic mi nowego nie potrzeba wiec po prostu nie kupuje. Bo i ja i maz jesteśmy wypozazeni na rok minimum. Jedyny wydatego to trapery na zime mężowe.-trzeba będzie kupic.

Jak rozmawiam z koleżankami to mówia mi,że za stówe mogą się wyzywic w tydzień... Ja nie umiem sobie odmówić smakołyków, nie dość,że będę biedna to jeszcze gruba haha

Gość gość
Zżerasz dziennie żarcie za 100 zł? Na sama myśl rzygać mi się chce, nosz locha... a jestem facetem i ważę 90 kg :-O

Gość gość
Nie nie kupuje jak cos mi się spodoba :) mam dużo samozaparcia :P

Ja idę po rybę i wybieram najdroższą i już 40złna kasie idę do mięsnego o cielęcinka i wołowinka i już 100zł nie ma a zakupy robię raz na 3 dni. dla dziecka zgrzewke jogurtów i innych rzeczy dla siebie jakiś ciuch i co nie wyjdźie 500/800zł wyjdzie no.

Gość marcelinka12
Podobno jestem bardzo oszczędną osobą, a tak przynajmniej wszyscy mnie uważają. Właściwie słusznie, zakupy robię w osiedlowych tanich sklepikach, albo w biedronce, stosuję dietę, więc na słodycze też nie wydaje, ciuchy kupuję jedynie w promocyjnych cenach, głównie na złotych wyprzedażach, dużo odkładam też do skarbonki...:)

Gość mamamaaamaaa
na niczym nie oszczedam, bo narazie nie musze:)

Gość gość
na ubraniach, jedne sprzedaje drugie kupuje:D

Gość gość
nie mam talentu do oszczędzania:D

Gość gość
Na nie kupowaniu niepotrzebnych rzeczy, typu gazetki dla dzieci które te olewa czy ogólnie za dużo gazet, jak wychodzę do pracy staram się mieć kanapkę, w pracy swoją herbatę, coś słodkiego, jakiś owoc z domu. Zakupy robione w tańszych sklepach, staram się żeby wszystko było i żeby nie trzeba kupować 2x drożej w małym sklepiku pod domem. Kupujemy więcej żywności nieprzetworzonej, taniej wychodzi samodzielne zrobienie sosu niż kupowanie w słoiku, warzywa jak widzę że nie zejdą szybko to obieram, kroję i mrożę, są do zupy czy innych obiadów. Na papierosach zaoszczędziłam przechodząc na elektroniczne ;)

Gość gość
na jedzeniu, bo potrafie zjesc:D a wlasnie jestem na diecie:D