Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Estera26555

plec dziecka a pomylki na usg zdarzaja sie jeszcze znak zapytania

Polecane posty

Gość Estera26555

Hej, Jestem w 27 tygodniu ciazy. Ostatnie usg mialam w 20 tyg. Wtedy tez dowiedzialam sie, ze spodziewam sie dziewczynki. Wiadomo nastawilam sie itd. Ale teraz czytam, ze lekarze nawet dosc czesto potrafia sie pomylic. Chcialam miec dziewczynke ale szlam z mysla, ze jak bedzie chlopiec to tez bede szczesliwa. Teraz jak juz sie tak nastawilam to nie wyobrazam sobie. Za pare dni mam nastepne usg i bardzo sie boje, ze mojej dziewczynce 'cos uroslo'. Pani doktor, ktora robia usg powiedziala, ze czasami jadra moga wyjsc pozniej. No ale chyba powinna zauwazyc penisa? Czy ktos mial taki przypadek, ze sie pomylono?

Gość gość
w maju moja kuzynka urodziła dziecko. miała juz w domu synka, i chciała dziewczynke, cała ciaze jej mowili na usg ze dziewczynka a na porodowce szok bo chlopak. kuzynka prawie w depresje wpadla. ja jestem teraz w ciazy i na nic sie nie nastawiam mimo ze mi tez mowili ze dziewzcynka.

Gość Estera26555
no to ladnie... :(

znajomej mojej znajomej też mówili, że będzie chłopak, a urodziła w tym roku dziewczynkę (czy odwrotnie) :)

Gość gość
Jak jest dobry sprzęt i dobry lekarz to nie da się pomylić, da się rozpoznać płeć na 100% Niestety w dzisiejszych czasach są jeszcze pseudo lekarze którzy się mylą w tak prostej rzeczy jak rozpoznanie płci. Ciekawe czy taki doktorek jest w stanie znaleźć chorobę czy wadę serduszka jak nie potrafi płci określić :/

Gość gość
Ja miałam USG prenatalne w 21 t.c. na bardzo dobrym sprzęcie, wtedy poznałam płeć - chłopiec. Teraz jestem w 33 t.c. i mam dziwne przeczucie, że będzie dziewczynka... Wolałabym, żeby urodził się chłopiec, bo część rzeczy jest typowo chłopięca (pościel, kilka ubranek z imieniem). No zobaczymy ;-)